Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 44
    63

Tafelkleden

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

"

Tafelkleden kopen bij 4Ustore

Ongeacht of het nu voor een bedrijfsfeestje is of eerder voor gebruik in de horecasector: een tafelkleed hoor je altijd in huis te hebben. Een tafelkleed biedt dan ook veel voordelen. Niet alleen ziet het er goed uit, bovendien biedt het ook een optimale bescherming aan het tafelblad. Hiernaast is het heel eenvoudig aan te brengen. Kies je voor een papieren tafelkleed? Dan hoef je je over de reiniging geen zorgen te maken. Bovendien is zo’n papieren tafelkleed extra voordelig, zeker indien je ook nog eens geniet van onze handige staffelkorting.

Welke afmetingen moet jouw tafelkleed hebben?

Bij ieder tafelkleed hebben wij steeds de afmetingen aangegeven. Ook voor de tafelrollen is dat het geval. Het is dan ook belangrijk dat je een tafelrol of -kleed kiest die bij jouw tafel past. Bij een ronde of vierkante tafel zal je steeds de diameter of breedte van de tafel meten en daar minimaal 30 centimeter aan iedere zijde aan toe moeten voegen. Bij een vierkante tafel van 120x120 cm moet je dus rekenen op een tafelkleed van 150x150 cm. Bij een rechthoekige tafel geldt hetzelfde principe, maar zal je de overslag natuurlijk op zowel de lengte als de breedte moeten toepassen. Uiteraard kan je wel verschillende tafelkleden combineren.

Een papieren tafelkleed kopen voor een bedrijfsfeest

Wanneer we hooggeplaatste gasten uitnodigen, kiezen we al snel voor een stijlvol interieur. Vaak is dat een zonde, want ook een papieren tafelkleed kan hier perfect zijn mannetje staan. Wel is het belangrijk om bij de zoektocht naar een geschikt papieren tafelkleed met een en ander rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van jouw papieren tafelkleed. Een wit tafelkleed krijgt de voorkeur. Eventueel kan je een themakleur gebruiken, maar beperk het dan wel tot een enkel kleur en trek die lijn goed door naar de verdere inrichting. Hiernaast is het belangrijk dat je alle tafelkleden in dezelfde richting legt, zijnde met hun opgaande plooi in de richting van de ingang. Dat ziet er immers veel ordelijker en netter uit.

"

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 755 beoordelingen

markthandel de vaan "super snelle levering en top kwaliteit, en nog veel voordeliger bij douwe egberts zelf."

22 mrt. 2019