Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Tafelkleden

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een papieren tafelkleed kopen bij 4UStore

Een tafelkleed, ongeacht of het nu gaat om een stoffen of een papieren tafelkleed, hoor je eigenlijk altijd in huis te hebben. Wij houden echter van het papieren tafelkleed omdat het zo veel voordelen te bieden heeft. Niet alleen ziet zo’n papieren tafelkleed er vandaag de dag net zo goed uit als zijn stoffen variant, bovendien is het ook nog eens heel goedkoop. Dat laatste is bij 4UStore al helemaal waar, met dank aan onze voordelige staffelkorting. De kwaliteit is dan weer bovenmaats, waardoor jouw tafelblad ook door een papieren tafelkeed mag rekenen op een optimale bescherming. Hiernaast is een papieren tafelkleed dankzij zijn licht gewicht misschien wel nog eenvoudiger aan te brengen. Tot slot hoef je een papieren tafellaken niet te reinigen. Extra comfortabel, zo zouden we het kunnen samenvatten.

Welke afmetingen moet jouw papieren tafelkleed hebben?

Wanneer je een papieren tafelkleed koopt, moet het tafelkleed natuurlijk ook aansluiten bij jouw tafel. Daarom geven wij ook steeds de afmetingen van onze papieren tafellakens weer. Maar welk tafellaken is geschikt voor jouw tafel? Dat is natuurlijk afhankelijk van de afmetingen van jouw tafel. Bij een ronde tafel dien je immers de diameter van de tafel te meten en daar vervolgens 30 centimeter per zijde aan toe te voegen. Ook bij een vierkante of rechthoekige tafel is dit gewoon het geval. Twijfel je? Geef ons dan even de afmetingen van jouw tafel door en wij bepalen voor jou de geschiktheid van het tafelkleed. Dat is net zo handig.

Een papieren tafelkleed kan zeker ook stijlvol zijn

Ook wanneer hooggeplaatste gasten ons vergezellen, hoeft een papieren tafellaken niet mis te staan. Wel kies je dan maar beter voor een hoogwaardig papieren tafelkleed waarbij de kleur perfect aansluit bij jouw interieur en bij de verdere tafelaankleding. Vergeet het tafellaken ook niet met zijn opgaande plooi in de richting van de ingang te leggen. Zo zien de tafels er ordelijker en netter uit. Kortom: ook bij een stijlvolle inrichting kan een papieren tafelkleed zeker z’n mannetje staan. Laten we daar niet over twijfelen.