Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Categorie
  1. Tafelkleden (7)
Prijs
  1. 45
    65

Tafelaankleding

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Bij Disposable totaal weten we hoe belangrijk het is om de eettafel leuk aan te kleden om de beste indruk achter te laten. Ons ruime aanbod in tafelaankleding is hier om jou daarbij te helpen. Van de kaarsen tot en met de bestekzakjes je vindt het hier voor een mooie prijs en kwaliteit. Ook zijn er diverse artikelen als tafellopers, tafelrollen en napperons beschikbaar om de tafel verder aan te kleden.

Servetten en bestekzakjes

Er zijn verschillende groottes en soorten servetten verkrijgbaar bij Disposable totaal. Zo zijn er tissue servetten in de groottes 24 cm, 33 cm en 40 cm maar er zijn ook airlaid servetten, dispenser servetten en vochtige servetten. Genoeg keuze dus voor elk evenement, feest of partij. Alle handige wegwerp servetten zijn bij ons te vinden net als de bestekzakjes. De bestekzakjes helpen met het bestek netjes op de tafel kunnen plaatsen en presenteren. De bestekzakken zijn in verschillende soorten beschikbaar zodat deze helemaal bij de rest van jouw tafel passen. Ook zijn er diverse wegwerp tafellopers, tafelrollen en napperons om de tafel nog chiquer te maken. Al deze artikelen zijn beschikbaar in verschillende maten en kwaliteiten zodat deze naar wens geleverd kunnen worden.

Placemats en kaarsen

Bij de tafelaankleding kunnen placemats en kaarsen natuurlijk niet missen. De placemats zorgen ervoor dat de tafel zo min mogelijk aangetast uit de strijd komt en de kaarsen maken natuurlijk de sfeer. De placemats en kaarsen zijn er in verschillende kleuren, maten, prijs en kwaliteit. De placemats en kaarsen zijn goed samen te stellen met de andere tafel aankleed producten om zo een mooi geheel neer te zetten. De placemats en kaarsen zijn ook leuk te combineren qua vorm en kleur om de tafel een leuk terugkomend tintje te geven.