Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (8)
Prijs
 1. 37
  150
Verpakking
 1. Snack (8)
 2. Sandwiches (8)

Zijvouwzakken

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Zijvouwzakken kopen bij 4UStore

Zijvouwzakken, verkrijgbaar in blauw of transparant, worden onder andere gebruikt voor het beschermen van vlees, groente en andere voedingsmiddelen. Ze passen precies in de welbekende blauwe groentekratten en beschermen de inhoud tegen vuil. Om deze reden worden deze voedselveilige zakken ook wel kratzakken genoemd. Dankzij de handige zijvouw worden de zakken aanzienlijk groter.

Zijvouwzakken: assortiment

Losse kratzakken vind je bij ons in verschillende maten. Daarnaast heb je de keuze uit blauw of transparant. Voor gebruik in de voedingsindustrie raden wij aan te kiezen voor de blauwe variant. Mocht er een stukje plastic afscheuren en op de voeding terechtkomen, dan wordt dit eerder opgemerkt. Naast de losse zijvouwzakken zijn deze ook verkrijgbaar als aan een blok met perforatierand (erg handig) of als zogeheten windtubekratzakken. De kleinere varianten zijvouwzakken zijn ideaal voor het verpakken van kleinere porties voeding. Vouw de randen om, om zo het opvullen te vergemakkelijken. Vervolgens bind je ze dicht en bewaar je ze in de koeling of diepvries.

Waarvoor gebruik je de zijvouwzakken?

Zijvouwzakken hebben een breed toepassingsgebied, maar we zullen ze vooral gebruiken voor het inpakken van voedingsmiddelen. Veel heeft hierbij te maken met welke soort zijvouwzakken je gebruikt. Een eerste type zijvouwzakken zijn bijvoorbeeld voorzien van een middenvenster. Zij zijn ideaal voor het verpakken van voedingsmiddelen waarbij de versheid duidelijk moet zijn. Denk bijvoorbeeld aan verse groenten, maar ook aan broodjes.

Indien de consument zelf de groenten uitkiest, hoeven de zijvouwzakken niet automatisch over zo’n venster te beschikken. Ook voor voedingsmiddelen waarbij de versheid een evidentie is, denk maar aan de warme bakker, is dat het geval. Speciaal voor zo’n bakker vind je wel speciale stokbroodzakken. Het gaat om zijvouwzakken die niet alleen komen in het stokbroodformaat, maar ook van een opdruk voorzien zijn. Verkoop je ook een lekkere sandwich? Dan kies je uiteraard voor de zijvouwzakken voor snacks. Onder andere de snackenveloppe is hier een goed idee.

"

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 753 beoordelingen

markthandel de vaan "super snelle levering en top kwaliteit, en nog veel voordeliger bij douwe egberts zelf."

22 mrt. 2019