Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Wok to go - Smart serve

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wok to Go bakjes kopen bij 4UStore

De Wok to Go bakjes staan bekend onder vele benamingen: smart serve, food pail of Oosterse maaltijdbeker of -bak. Deze Wok to Go bakjes zijn geschikt voor take away of om maaltijden direct op te eten. De kwalitatieve Wok to Go menubakjes met Oosters design zijn voorzien van een vetafstotend papier. Dit betekent dat het vet niet in de Wok to Go bakjes trekt. Dit maakt de Wok to Go bakjes bij uitstek geschikt voor warme maaltijden en vette producten. De Wok to Go bakjes zijn dan ook geschikt voor diverse horecatoepassingen: wok- en pastarestaurants, de afhaalchinees, toko en delicatessezaken.

Wok to Go bakjes, perfect voor Oosterse gerechten en meer

De Wok to Go bakjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en varianten. Neem bijvoorbeeld het authentiek Oosters design. Ook alternatieven in kraftpapier of glanzend zwart zijn verkrijgbaar. Dit geeft uw gasten direct een compleet andere beleving. Natuurlijk zijn er ook recyclebare Wok to Go bakjes verkrijgbaar die een stuk minder belastend zijn voor het milieu. De Wok to Go menubakjes zijn geschikt voor eenmalig gebruik en worden plano geleverd, zodat deze vrijwel geen ruimte in beslag nemen. Even plooien en klaar! De Wok to Go bakjes kunnen overigens ook gebruikt worden als geschenkdoosje of cadeauverpakking voor bijvoorbeeld bonbons.

Over de Earth Recycle Wok to Go menubakjes

De Earth Recycle Wok to Go menubakjes vormen het duurzaam alternatief in ons assortiment. Het gaat om rechthoekige Wok to Go bakjes die dezelfde functionele eigenschappen hebben als de klassieke Wok to Go bakjes. Deze Wok to Go menubakjes werden gemaakt op basis van karton en zijn 100% recyclebaar, onder andere omdat ze vetafstotend zijn en het gebruikte karton dus geen beschadiging oploopt. Het gaat om een product van het Amerikaanse bedrijf dat onder andere bekend staat om haar andere duurzame lijnen zoals Bio-Pak en Bio-Plus Terra.

Meer bakjes bij 4UStore

Ook voor vele andere soorten bakjes en verpakkingsmaterialen ben je bij 4UStore op het juiste adres. Verkoop je nasi of bami, dan zijn de kilobakken interessant voor je. Wil je je klanten hun restjes eten meegeven? Dan komt een doggy bag goed van pas! Kijk gerust nog even rond op onze site en neem contact met ons op als we je ergens mee kunnen helpen.