Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Ja (2)
 2. Nee (2)
Prijs
 1. 24
  69
Manufacturer
 1. Biodore® (2)
 2. Food to go Words (1)
 3. Neutraal (1)
Verpakking
 1. Snack (4)

Snack- en puntzakken

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Snackzakken en puntzakken kopen bij 4UStore

In deze categorie vind je zowel papieren, houten als plastic punt- en snackzakken. De papieren puntzak werd gemaakt op basis van het zogeheten ersatzpapier en heeft een boerenbont motief, terwijl het ook vetvrij is. Zo’n puntzak is dan ook geschikt voor het presenteren van friet, snacks, chips en snoep. Heerlijk multifunctioneel! Maar uiteraard kan je ook opteren voor plastic snackzakken of voor een biologisch afbreekbare puntzak.

Snackzakken: ideaal voor een authentieke uitstraling

Snackzakken zijn zeer aantrekkelijk voor snackbars, fastfoodrestaurants, frietkramen, foodtrucks en snoep- en wafelwinkels. De snackzakken zijn voorzien van een brede ingang. Zo kan de klant de snack aan het papier vasthouden en direct beginnen met eten zonder zijn of haar handen te verbranden. Er zijn natuurlijk ook andere alternatieven en zelfs complete concepten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan het populaire I’m a Snack-concept. Binnen dit I’m a Snack-concept vind je zowel de klassieke puntzak als de vierkante snackzakken. Je kan het bovendien ook uitbreiden met de puntzakhouder zoals het bij 4UStore verkrijgbaar is. De puntzakhouder is immers een zeer aantrekkelijke en originele manier om frieten te presenteren. Zeker voor restaurants is het gebruik ervan een echte aanrader.

Ontdek de biologisch afbreekbare puntzak van Biodore

Bij 4UStore vind je nu ook de biologisch afbreekbare puntzak van Biodore. Deze puntzak werd gemaakt op basis van hout en is niet schadelijk voor het milieu. Het vormt dan ook een ideaal alternatief voor de klassieke puntzak die we in veel ondernemingen aantreffen. Naast zijn duurzaam jasje kent het immers net dezelfde positieve eigenschappen als de klassieke puntzak.

Eventueel kan je ook opteren voor onze snackzakken met het keurmerk Green Key. Omdat deze snackzakken eenvoudig recyclebaar zijn dragen ze eveneens bij aan de circulaire economie. Voor hotels die een Green Key-certificering nastreven, zijn deze snackzakken een ideale keuze. Bij ons vind je deze snackzakken terug in een onbedrukte uitvoering met een volume van 0,5 pond.