Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Foampotten en deksels

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Foampotten en deksels: perfect voor take away 

In deze categorie vindt u foam bekers en bijbehorende deksels. Foam bekers zijn ook bekend als schuimbekers men komt men vaak tegen bij take away-restaurants: snackbars, Chinese restaurants, sushi restaurants en meer. Ze zijn ideaal voor het meenemen van soepen en sauzen in één- en tweepersoons porties. Wanneer u een saté besteld zal dit vrijwel altijd in een foam beker worden verkocht. De foam bekers en deksels houden voedsel zeer lang warm, maar zijn voldoende dik zodat u niet de handen verbrand aan de buitenkant van de foam beker.

 

Foam bekers: Isolerende werking

De foam bekers zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen. Qua vorm heeft u de keuzen uit een beker of een kom. De foam bekers zijn overigens niet enkel geschikt voor hete en kokendhete vloeistoffen. Men gebruikt ze ook vaak voor het koel houden van dranken. De foam bekers hebben een uitstekende, isolerende werking en dit is dan ook de reden dat uw dranken en etenswaren lange tijd op de juiste temperatuur blijven. De foam bekers zijn verkrijgbaar in wit en geschikt voor eenmalig gebruik. Ze worden geleverd per doos. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Foam beker deksels

Deze plastic deksels zijn geschikt voor de foam bekers uit ons assortiment. Aangezien foam bekers veel gebruikt worden in take away-concepten is een deksel onmisbaar. Foam bekers en de bijbehorende deksel worden veel gebruikt voor het meegeven van soepen en sauzen en ook warme dranken als koffie en chocolademelk kunnen uitstekend gedronken worden uit een foam beker. Kunt u het zich voorstellen? De auto van uw klant volledig onder de koffie of chocolademelk? Dit zal niet best zijn voor de klandizie. Naast het feit dat een bijbehorend plastic deksel, ongelukken voorkomt, zorgt het er ook voor dat de drank natuurlijk langer warm blijft of koud. Want de dikke wanden van de foam beker hebben een uitstekende isolerende werking, die ook koude dranken lang op temperatuur houdt.

Foam Bekers

Foam bekers, wellicht beter bekend als schuimbekers zijn ideaal voor take away-doeleinden. Dankzij de dikke wanden van de beker biedt deze een excellente isolatie. Dit maakt de beker bij uitstek geschikt voor het verpakken van soepen en sauzen. Chinese en wok-restaurants maken gretig gebruik van deze hoge kwaliteit beker. Hij is overigens ook geschikt voor koffie, thee, warme chocolademelk en andere warme en koude dranken. De isolerende werking van de foam beker maakt het zelfs mogelijk ijs en koude dranken geruime tijd koud te houden. Dit hangt natuurlijk wel af van de buitentemperatuur en de oorspronkelijke kerntemperatuur van het ijs of de koude drank.

Foam bekers: assortiment

Foam bekers bieden diverse mogelijkheden voor het verpakken van zowel koude en warme dranken en etenswaren. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten. Deksels dienen apart te worden bijbesteld. Deze vindt u natuurlijk ook terug in ons assortiment. Heeft u vragen of bent u op zoek naar deskundig advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.