Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (5)
Prijs
 1. 14
  35
Manufacturer
 1. Neutraal (5)
Verpakking
 1. Sauspotten (5)
 2. Plastic Cups (5)

Sausbekers en -cups

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

De sausbekers zijn voorzien van een stevig, goed afsluitend deksel, zodat u als restauranthouder met een gerust hart uw take away-maaltijden kunt verkopen. De isolerende laag zorgt ervoor dat zowel koude als warme etenswaren geruime tijd op de juiste temperatuur blijven. De sausbekers worden veel gebruikt door horeca, catering en vers-winkels. De kunststof bekers zijn licht van gewicht, handzaam en eenvoudig op te vullen en af te sluiten. 

Sausbekers en -cups: verkrijgbaar in alle soorten en maten

Saus cups zijn transparante ronde cups of potjes voorzien van een deksel. Erg handig voor het verpakken van sauzen, boter, olijven, mousses, desserts, patés en andere lopende etenswaren. De sause cups en bijbehorende deksels zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof en kunnen in de magnetron-, koelkast-, en diepvriesbestendig. 

Ronde plastic bakjes: onmisbaar in de keuken

Naast het verpakken van sauzen zijn de transparante plastic bakjes ook erg bruikbaar voor bijvoorbeeld saté – de cilindervormige -, fruitsalades, antipasti, noten, rauwkost, desserts en verse groenten. Deze zijn handig per portie te verpakken. De plastic bakjes zorgen ervoor dat de producten langer vers blijven. De meeste kunststof bakjes kunnen overigens zonder problemen ingevroren worden.