Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (4)
Prijs
 1. 9
  49
Manufacturer
 1. Neutraal (4)
Materiaal
 1. Plastic (2)
Verpakking
 1. Sauspotten (4)
 2. Plastic Cups (4)

Bakjes met deksels

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Plastic bakjes met deksel kopen bij 4UStore

Deze categorie bevat een grote selectie plastic bakjes met deksel. Deze zogeheten containers zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit kunststof – PP of PET – en zijn bovendien ook zeer stevig. Je gebruikt ze onder andere voor het verpakken van kwetsbaar fruit als aardbeien, frambozen en zwarte bessen, maar ook voor afhaalmaaltijden zoals pasta’s en salades. Ook sauspotjes en plastic cups zijn overigens bij ons verkrijgbaar.

Multifunctionele plastic bakjes met deksel

De ronde, vierkante en rechthoekige plastic bakjes met deksel zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten. Deze plastic bakjes met deksel zijn eenvoudig in elkaar te stapelen en nemen dus weinig ruimte in jouw voorraadkast in. Enkele van onze plastic bakjes met deksel zijn bovendien van een verzegeling voorzien terwijl andere varianten dan weer meerdere malen kunnen worden gebruikt. Ze zijn immers vaatwasser-bestendig. Het gaat om zeer handige plastic bakjes met deksel, ook voor in de koeling. Omwille van het feit dat deze plastic bakjes met deksel 100% transparant zijn, zie je meteen welk product erin zit.

Let’s talk about plastic!

Een aantal plastic bakjes met deksel zullen onder het verbod op SUP’s vallen, zoals het in 2021 in werking treedt. Dergelijke plastic bakjes met deksel zullen dan niet langer mogen worden verkocht. Echter kan je bij 4UStore nog steeds voldoende alternatieven vinden. De SUP-proof plastic bakjes met deksel die je kan hergebruiken, vallen bijvoorbeeld niet onder de verbodsbepalingen. Ook vind je bij ons foampotten, aluminium bakjes en biologisch afbreekbare sauspotten. Zo hoef je ook in de toekomst nooit jouw bakjes met deksel te missen. Uiteraard zullen wij het aanbod SUP-proof alternatieven steeds verder uitbreiden.

Heb je vragen over onze plastic bakjes met deksel en hun geschiktheid? Let’s talk about plastic! Neem even contact op met onze klantendienst en wij leggen een en ander voor jou uit. Want wij weten als geen ander dat disposables lang niet altijd in conflict met het milieu hoeven te leven.