Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Sandwichboxes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sandwich box kopen bij 4UStore

Een sandwich box is een handig opbergdoosje voor het hygiënisch en vers bewaren van belegde broodjes, boterhammen of sandwiches. We komen ze vaak tegen in de supermarkt, maar steeds vaker worden ze ook door bakkers of broodjeszaken gebruikt. Logisch ook, want een sandwich box houdt het belegde broodje veel langer vers dan klassieke verpakkingen dat kunnen. Overigens kan je de sandwich box ook gebruiken voor andere doeleinden zoals het verkopen van koeken, salades, gebak en taarten. Hierdoor is de sandwichbox multifunctioneel inzetbaar.

Sandwich box voor belegde broodjes

In de eerste plaats is er de sandwich box voor belegde broodjes. Deze sandwich boxes zijn verkrijgbaar in een kleine (23 centimeter) en grote (31 centimeter) uitvoering. Ze zijn transparant opdat de klant het vers karakter ervan kan beoordelen. De praktijk leert ons immers dat dat in een hogere mate van betrouwbaarheid en betere verkoopcijfers resulteert. Het deksel is volledig hygiënisch afsluitbaar waardoor het belegde broodje veel langer vers blijft. De sandwich box is eenvoudig af te sluiten en kan voorzien worden van een etiket met daarop de prijs en de benaming.

Sandwich box voor boterhammen

Niet iedereen is fan van stokbrood en sommigen smullen nu eenmaal liever van een lekkere sandwich. Voor hen zijn er dan ook aangepaste sandwich boxes. Zo’n sandwich box komt in een driehoekige vorm opdat een mooi gesneden sandwich er net in past. Je kan de boterham dik beleggen of meerdere boterhammen in één sandwichbox verkopen. Ook hier is het geheel eenvoudig en hygiënisch afsluitbaar en kan je het van een etiket voorzien. Deze sandwich boxes zijn verkrijgbaar in grootverpakkingen waarop wij graag onze staffelkorting toepassen.

Sandwich box voor warme broodjes

Hoewel we de sandwich box meestal gebruiken voor sandwiches of belegde broodjes, kan je ze ook gebruiken voor warme maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan saucijzenbroodjes, een broodje kroket of een broodje frikandel. Voor het hanteergemak adviseren we om het wel door een papieren servet te laten begeleiden. Dat laat het broodje immers net zo eenvoudig uit de sandwich box nemen.

Meer bakjes bij 4UStore

Ook voor andere soorten bakjes kan je terecht bij 4UStore.Van friet- en snackbakjes tot freshboxes voor salades, je vindt het bij ons allemaal! Weet je niet precies wat je nu precies moet hebben? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je persoonlijk advies kunnen geven.