Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (2)
Prijs
 1. 69
  77
Manufacturer
 1. Neutraal (1)
Verpakking
 1. Salades (2)

Saladebakjes en schalen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Schalen kopen bij 4UStore

De door ons verkochte schalen kunnen verschillende doelen dienen. We kiezen dan ook voor een wel heel ruim assortiment en dit op basis van verschillende materialen, waarbij ook de afmetingen graag uitersten opzoeken. Zo vind je altijd een serveerschaal voor de door jou gewenste toepassing, ongeacht of die nu rond, ovaal of rechthoekig is.

Uit welk materiaal moet de serveerschaal bestaan?

Bij 4UStore vind je serveerschalen in diverse materialen. Het gaat onder andere om de aluminium serveerschaal, maar ook een serveerschaal op basis van kunststof of karton behoort tot de mogelijkheden. Hiernaast bieden we de biologisch afbreekbare serveerschaal aan, dat voornamelijk milieubewustheid hoog in het vaandel draagt. Een aluminium serveerschaal kies je dan weer bij warme gerechten. Het is immers heel warmtebestendig. Een kunststof schaal doet het op haar beurt goed bij verse en koude gerechten, zoals koude schotels of groenten. Het kunststof werkt immers vochtafstotend en biedt een hygiënisch oppervlak. Wanneer je tot slot voor een kartonnen serveerschaal kiest? Dat is vooral het geval bij droge etenswaren. Denk maar aan ontbijtkoeken en taarten, hoewel wij ook kartonnen vleeswarenschaaltjes en kartonnen fruitschalen verkopen.

De biologisch afbreekbare serveerschaal

De tijd dat een disposable serveerschaal onvriendelijk was voor het milieu, ligt al even achter ons. Onder andere Biodore heeft reeds diverse biologisch afbreekbare serveerschalen op de markt gebracht. Voor zo’n biologisch afbreekbare serveerschaal kiezen zij voor materialen zoals suikerrietpulp. Ze vallen eigenlijk niet te onderscheiden van een plastic serveerschaal. Toch doen ook andere materialen hun intrede. Zo kan je ook kiezen voor een biologisch afbreekbare serveerschaal op basis van bamboe of palmblad. Zij zien er bovendien ook nog eens duurzaam uit en in de praktijk doen ze het erg goed bij een Oosterse ervaring, waardoor we ze vooral in de Aziatische keuken terug zien komen. Uiteraard moet je dan ook wel een leuk stel eetstokjes kopen.

"