Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Octaviewboxes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een octaview box kopen bij 4UStore

Een octaview box heeft zijn naam niet gestolen. Octaview boxes hebben hun naam gekregen omwille van de vormgeving ervan: een octaview box heeft nu eenmaal acht hoeken. Een octaviewbox is over het algemeen een doos met een zwart onderstel, hoewel gekleurde varianten ook steeds vaker voorkomen, aangevuld met een transparant deksel. Het helpt take away gerechten op een stijlvolle manier te presenteren terwijl het toch het vers karakter ervan weet te benadrukken. Maar natuurlijk heeft het ook een aantal andere voordelen te bieden. Denk maar aan de isolerende werking waardoor warme gerechten steeds op temperatuur blijven.

De kenmerken van de octaview box

Onze octaview boxes zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende formaten. Elke octaviewbox werd vervaardigd uit een hoge kwaliteit kunststof. Het bijgeleverde deksel sluit perfect af. De octaviewbox is zelfs waterdicht! Zo kunt u de octaview box eenvoudig meenemen in uw tas zonder u zorgen te hoeven maken. De octaview boxes zijn relatief plat en dus eenvoudig in koelkast te bewaren. Een octaviewbox is dan ook perfect voor take away en voor delicatessewinkels, slagerijen, vishandels en meer. Ook is een octaview box onder andere handig voor kleine gourmetschotels. Een multifunctioneel product van hoge kwaliteit, zo zouden we de octaview box kunnen samenvatten.

Verkrijgbaar in verschillende volumes

Zoals steeds kiezen we bij 4UStore voor een ruim assortiment. Bij ons vind je dan ook een octaviewbox voor elk gerecht. De kleinste octaviewbox heeft hierbij een volume van 200 ml. Zij zijn ideaal voor kleine hapjes. Denk maar aan een klein voorgerechtje. In de praktijk zien we de octaview box van 400 ml of zijn broertje van 580 ml toch wel een stuk frequenter verschijnen. Voor rijst en noedels kiest men overigens nog vaak voor een extra grote octaview box van 640 ml, geheel in lijn met de Aziatische cultuur waarbij men liever te veel voeding voorziet dan te weinig. Ook grotere octaview boxes zijn overigens mogelijk. In dat geval kies je voor een octaviewbox van 850, 1.000 of 1.300 ml. Elke octaview box komt met een bijhorend deksel. Zo kan je ze meteen gebruiken.

Andere soorten bakjes bij 4UStore

Ook voor andere soorten bakjes kan je bij ons terecht. Van kilobakken tot sandwich boxes en frietbakjes, je vindt het bij ons allemaal! Wij adviseren je graag, dus neem gerust contact op als je vragen hebt of graag wilt weten welk type bakje het meest geschikt is voor jouw situatie!