Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (1)
Prijs
 1. 46
  47
Manufacturer
 1. Neutraal (1)
Verpakking
 1. Menu (1)

Menubakjes

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Eetbakjes kopen bij 4UStore

Onze plastic of kunststof eetbakjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: rond, ovaal en vierkant en rechthoekig. In de categorie eetbakjes vind je onder PET-bakjes geschikt voor het bewaren van groente en fruit. Deze eetbakjes worden vaak gebruikt voor champignons, aardbeien en frambozen. Het zijn dan ook stevige eetbakjes die voldoende bescherming bieden aan dit delicate fruit. Uiteraard beschikken we ook over vele andere soorten eetbakjes. Hieronder bieden we een overzicht van de verschillende soorten menubakjes die je bij ons aanschaffen kan.

Plastic eetbakjes voor vis

Onze favoriete eetbakjes moeten wel de visbakjes zijn. Het gaat om ovalen eetbakjes in de vorm van een boot of een vis, in het kleur blauw en dit voor het serveren van mosselen, kibbeling en andere heerlijke visgerechten. Deze populaire menubakjes krijgen niet enkel positieve reacties van kinderen, ook volwassen zijn er erg enthousiast over! De variant met de vorm van een boot is voorzien van een apart sausvakje voor een lekkere portie remouladesaus, tartaar of mayonaise bij gebakken mosselen, kibbeling, gamba’s of calamares. Natuurlijk kunt u ook gewoon frietjes serveren in deze menubakjes.

Voor het serveren van verse vis kiest u best voor een opvallend visbakje. Zeer geschikt voor haring of paling. Het blauwe bakje met speels karakter doet u direct denken aan de zee, het strand en heerlijke visgerechten. De visbakjes zijn voldoende groot en bieden plaats voor twee haringen, eventuele uitjes en zuur. In de bodem van deze eetbakjes is overigens het opschrift ‘voorkom zwerfafval’ te lezen. Dit om uw klanten aan te sporen hun afval in de afvalbak te deponeren.

Ook deze menubakjes zijn bij ons verkrijgbaar

Uiteraard kan je bij ons ook talloze andere soorten eetbakjes verkrijgen. Denk aan menubakjes voor gegrilld vlees, hamburgerbakjes, menubakjes voor loempia’s en eetbakjes voor hotdogs. Mag het wat gezonder zijn? Dan kan je kiezen voor een saladebakje of een lunchbox met daarin de heerlijkste gezonde lunch. Wat je ook serveren wilt, bij ons vind je altijd de bijpassende eetbakjes.