Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (3)
Prijs
 1. 16
  71
Manufacturer
 1. (1)
 2. Neutraal (2)
Materiaal
 1. Karton (1)
Verpakking
 1. Hamburger (3)

Hamburgerbakjes

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Hamburgerdoosjes kopen bij 4UStore

Onze multifunctionele hamburgerdoosjes zijn zowel geschikt voor het serveren van koude als warme gerechten. Denk aan- inderdaad- hamburgers, maar ook aan luxueuze broodjes, rijkelijke salades, hartelijke snacks en heerlijk gegrild of gefrituurd vlees of vis. Hamburgerdoosjes houden de inhoud dan ook zaligmakend warm. En bovendien zijn de hamburgerdoosjes ook nog eens stevig en functioneel.

Hamburgerdoosjes met uitstekende isolatie

Je hebt het zonder twijfel al eens meegemaakt. Je snakt al de hele dag naar een heerlijke hamburger. Na het werk is het ein-de-lijk zover. Je snelt naar de hamburgertent, waar je een authentieke pulled pork burger aanschaft. Jammie! Eenmaal thuis aangekomen zet je jouw favoriete tv-programma aan, alvorens je aan jouw burger begint. Wanneer het eenmaal zover is en het watertanden al voor wateroverlast bij de onderburen wist te zorgen, blijkt de burger ineens steenkoud te zijn! Jakkes! Tjah, had jouw burger nu maar in een foam bakje verpakt gezeten… Met geschikte hamburgerdoosjes had je immers van een heerlijke warme burger kunnen genieten. En dat is wat jij jouw klanten ook moet garanderen.

De hamburgerdoosjes in onze shop zijn daarom vervaardigd uit isolerend materiaal. Dankzij de uitstekende isolatie van onze hamburgerdoosjes blijft de inhoud lekker lang op temperatuur. Ideale doosjes voor take away of om direct uit de hand te eten. Onze hamburgerdoosjes zijn uitgerust met een vast klapdeksel en verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten voor één of twee hamburgers. Ook in een handig meeneemformaat, zodat jouw klanten ook onderweg even lekker mogen snacken! 

Andere voordelen van onze hamburgerdoosjes

Onze hamburgerdoosjes zijn niet alleen uitstekende isolators maar hebben ook een aantal andere voordelen te bieden. Zo zijn de hamburgerdoosjes heel stevig en zorgen ze ervoor dat de inhoud heerlijk afgeschermd blijft. Vooral voor take away is dat niet onbelangrijk. Toch zijn ze eenvoudig plooibaar en heel compact, waardoor je ze ook extern in kan zetten. De prijs is dan weer heel beperkt, mede dankzij onze handige staffelkorting. Je kan de hamburgerdoosjes overigens ook gebruiken voor gebruik op de eigen locatie, zoals onder andere McDonald’s het doet. Extra voordeel: een zakje voor de frietjes volstaat. Vervolgens even uitkappen in het andere vakje van het hamburgerbakje en je hoeft geen extra frietbakjes te gebruiken. Economisch voordelig. Maar ook goed voor het milieu.