Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (4)
Prijs
 1. 32
  162
Manufacturer
 1. Biodore® (1)
 2. Neutraal (3)
Materiaal
 1. Karton (2)
Verpakking
 1. Friet (4)

Kartonnen bakjes

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Kartonnen bakjes kopen bij 4UStore

Een compleet assortiment aan hoge kwaliteit meeneemverpakkingsoplossingen voor de foodservice en retail. Onze lijn kartonnen bakjes focust op zowel koude als warme voedselgerechten. De kartonnen bakjes zijn dan ook geschikt om diverse soorten voedsel in te bewaren en te vervoeren. Ze teren op een aantal belangrijke voordelen. Zo zijn de kartonnen friet- en snackbakjes heel stevig, hebben ze een isolerende werking, zijn ze recyclebaar en zijn ze bovendien heel compact. In de praktijk zijn het ideale disposables voor take-out maar ook voor gebruik op externe locaties, mede dankzij de compacte vormgeving, de eenvoudige stapelbaarheid en het licht gewicht. Kortom: onze kartonnen bakjes zijn ideaal voor het meenemen van snacks maar ook voor het afhalen of bezorgen ervan.

Ook geschikt voor vettige gerechten

Speciaal voor de voedings- en horecasector zijn er de kartonnen friet- en snackbakjes. Deze kartonnen bakjes zijn zowel geschikt voor warm als koud voedsel. Deze kartonnen bakjes werden zo ontworpen dat ze vetafstotend werken. Ook indien je sausjes zoals mayo serveert, kan je deze kartonnen friet- en snackbakjes dus gewoon gebruiken. Op dit vlak vertonen ze met andere woorden perfect dezelfde eigenschappen zoals we het ook van plastic bakjes gewoon zijn. Waarom je dan zou opteren voor kartonnen bakjes? Omdat ze hiernaast ook nog eens isolerend werken. Bij het afhalen of bezorgen van maaltijden houden ze het eten lekker warm zonder dat ze beginnen te lekken. Niet voor niets houden ook voedselbezorgers van onze kartonnen friet- en snackbakjes. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om saus los te serveren in een sausbeker.

Een breed toepassingsgebied

Onze kartonnen bakjes worden in de praktijk veelvuldig gebruikt als friet- en snackbakjes. Vooral in fastfoodzaken komen we deze kartonnen bakjes dan ook vaak tegen. Dat is meteen ook de reden waarom een groot aantal kartonnen bakjes speciaal op dit toepassingsgebied werd afgestemd. Kijk maar even naar onze conische kartonnen bakjes voor curryworst.

Toch kan je deze kartonnen bakjes ook buiten de frituuromgeving gebruiken. We verwijzen bijvoorbeeld graag naar onze kartonnen bakjes voor pizzapunten of onze kartonnen Oosterse maaltijdbakken voor Aziatische restaurants. Ben jij op zoek naar bijzondere kartonnen snackbakjes voor een specifiek toepassingsgebied? Contacteer dan even onze klantendienst. Via ons uitgebreid netwerk kunnen wij immers nog heel wat andere soorten kartonnen bakjes leveren.