Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Biologisch afbreekbaar
 1. Ja (2)
 2. Nee (37)
Prijs
 1. 8
  152
Materiaal
 1. Karton (3)
Verpakking
 1. Friet (39)
 2. Snack (2)
Keurmerk
 1. Green Key (2)

Kartonnen bakjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 39

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 39

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Een compleet assortiment aan hoge kwaliteit meeneemverpakkingsoplossingen voor de foodservice en retail. De kartonnen bakjes zijn zowel geschikt voor koud als warm voedsel. Ze zijn lek- en vetvrij en geschikt om allerlei soorten voedsel in te vervoeren. De voedsel-bakjes zijn volledig recyclebaar, uitermate stevig en stapelbaar. Ze nemen dus weinig plek in uw opslag. Ze zijn ademend en hebben een zeer goede isolatie, zodat de meeneemgerechten geruime tijd op temperatuur blijven. Ideaal voor afhalen, bezorgen en meenemen van snacks.

Kartonnen friet- en snackbakjes kopen bij 4UStore

Speciaal voor de voedings- en horecasector zijn er de kartonnen friet- en snackbakjes. Deze kartonnen bakjes zijn zowel geschikt voor warm als koud voedsel. Bovendien kunnen ze ook vettige gerechten aan en zijn ze geschikt voor transport, waardoor zowel voedselbezorgers als afhaalpunten ervan houden. Toch hebben deze kartonnen bakjes nog een aantal andere belangrijke voordelen te bieden.

De voordelen van deze kartonnen bakjes

Deze kartonnen bakjes zijn heel stevig ontworpen en doen daardoor dienst voor allerhande toepassingen. Hiernaast zijn ze ook lek- en vetvrij. Ook met vettigere gerechten en sauzen zoals mayonaise heeft het dus geen problemen. Het grote voordeel is uiteraard dat de kartonnen bakjes niet zacht worden of lekken. Hiernaast zijn de kartonnen bakjes ademend, maar toch voorzien van een goede isolatie. Aldus weten ze de temperatuur van jouw gerechten veel langer te bewaren. Ideaal voor meeneemgerechten en voor bezorgdiensten! Tot slot zijn deze kartonnen bakjes volledig recyclebaar en kan je ze eenvoudig stapelen. Uiteraard koop je de kartonnen friet- en snackbakjes bij ons in extra grote hoeveelheden en gezegend met een uiterst voordelige staffelkorting. Alleen maar voordelen, dus.

Waarvoor zijn deze kartonnen friet- en snackbakjes geschikt?

Deze kartonnen bakjes zijn geschikt voor frituurgerechten maar ook voor andere snacks. Hierbij moet je uiteraard rekening houden met de bijzonderheden van de desbetreffende kartonnen bakjes. Zo zijn er bijvoorbeeld conische kartonnen bakjes voor curryworst, zijn er kartonnen bakjes speciaal voor frieten, kartonnen Oosterse maaltijdbakken of zelfs kartonnen bakjes voor pizzapunten.

Extra voordelig en compact

De kartonnen friet- en snackbakjes worden zo compact mogelijk geleverd. Hierdoor zijn ze eenvoudig stapelbaar en kan je ze ook zelf makkelijk opbergen. In sommige gevallen moet je de bakjes wel nog zelf even plooien. Het grote voordeel van deze compacte verpakkingsmethode stroomt overigens naar jou terug. Door grotere hoeveelheden te bestellen, krijg jij van ons immers een mooie staffelkorting.

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,5 / 10

Gebaseerd op 818 beoordelingen

Wagemaker "snel en goede afhandeling telefonisch"

13 jun. 2019