Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Categorie
 1. A-bakjes (7)
 2. Kartonnen bakjes (4)
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (11)
Prijs
 1. 32
  162
Manufacturer
 1. Biodore® (1)
 2. Green Disposables (3)
 3. Neutraal (7)
Materiaal
 1. Karton (2)
Verpakking
 1. Friet (11)

Friet- en snackbakjes

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Frietbakjes en snackbakjes kopen bij 4UStore

Frietbakjes en snackbakjes voor in de frituur en cafetaria zijn in deze categorie terug te vinden. Deze iconische frietbakjes zijn te verkrijgen in de kleuren zwart of wit. Ze zijn eenvoudig te stapelen en verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dit met of zonder apart sausbakje. Kies voor een bakje met sausvak, zodat u friet en snacks lekker krokant blijven. Deze frietbakjes zijn licht van gewicht, dus makkelijk te hanteren. Dit maakt dat deze frietbakken al sinds jaar en dag favoriet zijn in de fastfood, horeca en catering. De isolerende wafelbodem zorgt ervoor dat het vet wordt verspreid en heeft bovendien een isolerende werking, zodat friet en snack geruime tijd op de juiste temperatuur blijven. Ook voor take-out zijn deze frietbakjes en snackbakjes dus 100% geschikt.

De verschillende soorten frietbakjes en snackbakjes

De friet- en snackbakjes komen in verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen voor frietbakjes met of zonder een sausbakje. Ook hebben ze verschillende afmetingen waardoor je uiteenlopende porties kan voorstellen en heb je de keuze tussen kartonnen en plastic frietbakjes. Geen zorgen, de kartonnen frietbakjes hebben een speciale bodem om vetverzadiging te voorkomen. Ze zijn dankzij de isolerende werking ideaal voor take-out. Naast ons ruim aanbod aan frietbakjes zijn ook diverse snackbakjes bij ons verkrijgbaar. Denk aan speciale snackbakjes voor frikandel of loempia’s. Op de desbetreffende productpagina’s vind je steeds meer informatie. Bij twijfel kan je echter ook gewoon onze klantendienst contacteren. Zij geven immers graag aan welke frietbakjes en snackbakjes het best bij jou passen. Handig, toch?

Ook frietbakjes en snackbakjes voor de kinderen

We hebben nu ook extra kleine frietbakjes en snackbakjes aan ons assortiment toegevoegd. Zo kan je ook kinderverpakkingen verkopen. Ideaal voor creatievelingen die voor de kinderen graag combideals voorzien en er bovendien ook graag een leuk verrassingsspeeltje aan toevoegen (ook verkrijgbaar bij 4UStore). We hebben overigens ook een speciaal sausbakje aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om een sausbakje in de vorm van een bootje. Leuk voor de kinderen, maar ook voor wanneer iemand een heerlijke fishburger koopt. Vergeet ook niet om frietvorkjes mee te bestellen zodat uw klanten schone handen houden!