Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Freshboxes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic bakjes met deksel kopen bij 4UStore

Deze freshboxes verschillen maar weinig van klassieke plastic bakjes met deksel. Buiten dan het feit dat ze zich specifiek focussen op het koel opbergen van de inhoud. Het houdt het eten immers heerlijk vers en moet smaakverlies voorkomen. Ook kan je de plastic bakjes met deksel eenvoudig opbergen in de koelkast of in de vriezer. Ze zijn eveneens eenvoudig stapelbaar om de beschikbare ruimte optimaal te gebruiken. Deze plastic bakjes met deksel vind je bij 4UStore in uiteenlopende uitvoeringen. De kleinste plastic bakjes met deksel hebben een volume van 375 ml (Small) terwijl er ook grote freshboxes met een volume van 1 liter (XL) verkrijgbaar zijn.

Zijn deze plastic bakjes met deksel voor jou geschikt?

De drie voornaamste doelgroepen van deze plastic bakjes met deksel zijn cateringbedrijven, aanbieders van bezorg- of afhaalgerechten en delicatessewinkels. Dat mag niet verbazen, want de freshboxes zorgen ervoor dat voedingswaren hygiënisch en lekker opgeborgen zitten. Je hoeft ze enkel even in een draagtasje te steken.

Hoewel velen denken dat de plastic bakjes met deksel er vooral zijn voor koude gerechten, mogen we toch het tegendeel beweren. Freshboxes weten immers ook warme gerechten heerlijk op temperatuur te houden. Zal men de warme maaltijd pas later verorberen? Dan is dat voor deze freshboxes geen probleem. Even het deksel verwijderen en het in de magnetron stoppen, volstaat. Lever er nog bestek en eventueel borden bij en uw klant kan genieten van een heerlijke maaltijd!

Verschillende volumes verkrijgbaar

Onze freshboxes komen in vier verschillende formaten. De kleinste plastic bakjes met deksel hebben hierbij een volume van 375 ml, zoals eerder aangehaald. De grootste uitvoering kiest dan weer voor XL plastic bakjes met deksel en een volume van 1 liter. Daartussenin kan je ook kiezen voor Medium plastic bakjes met deksel (500 ml) en Large plastic bakjes met deksel (750 ml). De L- en XL-versie gebruik je uiteraard voor meerpersoonsmaaltijden. Of voor grote eters die maar niet genoeg krijgen van jouw bereidingen.