Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (2)
Prijs
 1. 56
  111
Manufacturer
 1. Neutraal (2)
Verpakking
 1. Ovenmaaltijden (2)

Aluminium bakjes

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Aluminium bakjes kopen bij 4UStore

Aluminium bakjes zijn onmisbaar voor bereidingen in de oven. Taarten, cupcakes, lasagne, vlees, kip en niet te vergeten -de favoriet van velen wanneer de drank rijkelijk gevloeid heeft- de kapsalon, hebben stuk voor stuk zo’n aluminium bakken nodig. Onze aluminium bakjes zijn dus vanzelfsprekend ovenbestendig maar niet geschikt voor gebruik in de magnetron. Je kan de aluminium bakjes gebruiken voor het opwarmen van allerlei etenswaren en daarom zijn het ideale bakjes voor cateraars, groothandels, take away-restaurants en delicatessezaken.

Aluminium bakjes: praktisch en representatief

De aluminium bakjes zien er netjes uit en zijn uitermate gebruiksvriendelijk. De aluminium bakjes zijn eveneens stapelbaar en nemen dus weinig plaats in beslag. Je kan de aluminium bakjes eveneens gebruiken voor de presentatie van uw taarten of cupcakes. De rechthoekige varianten doen uitstekend dienst voor Surinaamse, Chinese of Italiaanse afhaalmaaltijden. Direct uit de oven, deksel erop en het gerecht kan mee met de klant! Deze aluminium bakjes zullen u een heleboel werk besparen, met name tijdens drukke momenten. Er zijn zowel één- als meerpersoonsformaten verkrijgbaar. De deksels moeten overigens apart worden bijgekocht, tenzij dit anders staat aangegeven. Let bij het bestellen van de deksels steeds goed op de aangegeven maten. Bij twijfel, graag even contact opnemen. Wij helpen u graag verder en vertellen u graag meer over de verschillende soorten disposable bakjes en andere horeca accessoires.

Van aluminium bakjes tot grote aluminium bakken

Onze aluminium bakjes zijn verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen. De kleinste uitvoering heeft een volume van 360 ml. Hiernaast hebben we ook aluminium bakjes beschikbaar met een volume van 450 ml (incl. kraalrand), 672 ml, 1.260 ml (verkrijgbaar met of zonder kraalrand) en reuzegrote aluminium bakken met een volume van 5,824 liter en 11,65 liter. Met hun ruime afmetingen van respectievelijk 32x26x7cm en 52x32x7cm worden deze aluminium bakken uiteraard vooral in de grootkeuken gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het klaarmaken van lasagne. Vraag bij het bestellen van deze grotere aluminium bakken steeds om de benodigde bijpassende deksels, zij zijn immers niet standaard inbegrepen.

Meer soorten bakjes

Kun je naast aluminium bakjes ook nog wel andere soorten bakjes gebruiken? Bekijk dan ons assortiment menubakjes, hamburgerbakjes en de vele andere bakjes. Wij geven je graag advies over onze verschillende soorten bakjes, dus neem gerust contact op als je er niet helemaal uitkomt!