Onze andere webshops

Bakjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bakjes zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. Allen met hun specifieke eigenschappen die ze geschikt maken voor diverse toepassingen. In  het assortiment vindt u kunststof, kartonnen en aluminium bakjes. Per materiaal zijn de bakjes ingedeeld qua vorm: vierkant, rechthoekig, rond, ovaal en meerhoekig. De bakjes zijn geschikt voor vele verschillende toepassingen. 

Multifunctioneel en superpraktisch

U vindt onder andere bakjes voor groente en fruit, friet- en snackbakjes, visschalen, hamburgerbakjes en saladebakken in het assortiment. De ovale en ronde bakjes zijn meer geschikt voor het bewaren van sauzen, noten, gesneden fruit, olijven en desserts. De kartonnen bakken op hun beurt voor het serveren van sandwiches, luxe broodjes, snack en oosterse maaltijden. Wij leveren een complete range aan gebruiksvriendelijke, hoge kwaliteit producten. Mocht u vragen of advies nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kartonnen bakjes

Kartonnen bakjes zijn bij uitstek geschikt voor het verpakken van take away food. Daarnaast is het manier om uw gerechten op een unieke manier te presenteren. De gast waardeert dit en zal dit onthouden. Wanneer men een sandwich of broodje serveert in een kartonnen bakje met een aantrekkelijk design doet dit veel meer dan enkel een ordinair servetje. In het assortiment vindt u kartonnen bakjes voor onder andere snacks, luxe broodjes en oosterse maaltijden. Die laatste kunnen overigens ook gebruikt worden voor pastagerechten. Natuurlijk blijft de smaak van uw gerechten het allerbelangrijkste, maar de manier waarop iets gepresenteerd wordt speelt toch ook een zeer belangrijke rol. Serveert u momenteel enkel maaltijden ter plekke in uw restaurant, dan is het verkopen van meeneem-maaltijden wellicht het overwegen waard. Het is mogelijk dat dit een geheel nieuwe bron van inkomsten kan generen.

Overige bakjes

Bovenstaande is overigens nog maar een klein deel van ons enorme assortiment. Verder vindt u nog salade-bakjes, kunststof cups, PP-bakkjes in wit, zwart en transparant, sushischalen en -bakjes, kilobakken, gastronormbakken, menubakken, maaltijdtrays, lunchboxen, hotdogboxen en meer. Voor ieder voedselitem bieden wij een passende verpakking. Niet gevonden wat u zocht, neem dan contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen voor u!