Onze andere webshops

Snack en take away

Foto-tabel Lijst

1-12 of 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
In de categorie snack en maaltijd vind je handige artikelen zoals bakjes, deksels, pizza dozen en gebaksdozen. Deze items hebben vaak verschillende materiaal keuzes zodat er voor iedereen wel het perfecte artikel is. Met ruime assortiment van Disposable Totaal is dit ideale artikel zo gevonden en in gebruik gesteld.

Snack en Take Away: wie houdt er niet van een lekkere snack?

Inderdaad. Iedereen houdt natuurlijk graag van een lekkere snack op z’n tijd. Hier is natuurlijk mis mee, mits het niet te vaak doet en ondertussen voldoende beweegt. Wat is uw favoriet? Een heerlijke zak friet met mayonaise, een kroket, frikandel of broodje hamburger of wellicht saucijzen- of frikandelbroodje? Wat het ook is, wij hebben de juiste verpakking: vetvrije friet- en snackbakjes voor friet en gefrituurde snacks. Kies uit karton of kunststof en met of zonder sausvak: niet iedereen houdt er namelijk van om zijn frieten te verdrinken in de mayonaise.

Hamburgerbakjes en menubakken voor volledige maaltijden

Verder hamburgerbakjes in diverse formaten en kleuren, evenals menubakken voor volledige maaltijden. Deze worden vaak gebruikt in Chinese, Surinaamse en Griekse afhaalrestaurants. Ook perfect voor shoarmamaaltijden met verschillende componenten als vlees, friet en saus vanwege de verschillende vakken.

Freshboxes voor heerlijke, gezonde salades

Presenteer uw salade in een transparante freshbox en zet deze in uw koelvitrine, zichtbaar voor uw gasten. U zult een heleboel meer salades verkopen. Het ziet er namelijk erg aantrekkelijk uit en de salades zijn vooraf te maken. Dit bespaart u een pak meer werk, tijdens drukke perioden gedurende dag. Wellicht kunt u een Freshbox combineren met een gezond vruchtensap en dit verkopen als lunchdeal. Er zijn tal van mogelijkheden.

Sandwichboxes, Lunchboxes en Baquettedozen

Hetzelfde geldt overigens voor onze sandwichboxes, lunchboxes en baquettetrays. Ook deze kunt u aanbieden als combodeal in combinatie met een frisdrank, vruchtensap, koffie of thee. De langwerpige baquettedozen of trays, de naam zegt het al, zijn de ideale verpakking voor een heerlijk stokbroodje gezond. De verpakking past namelijk precies om het broodje heen en kunt het broodje niet één keer op? Geen probleem. De verpakking is eenvoudig weer te sluiten. Hij is zelfs luchtdicht verpakt, wat betekent dat uw stokbroodjes veel langer vers blijven.   

Aluminium bakjes voor een lekkere lasagne of kapsalon

Een kapsalon, wie heeft hier niet heerlijk van gesmuld na biertje nummer 10? Onze aluminium bakjes lenen zich perfect voor het klaarmaken van kapsalons; ook voor lasagnes en andere pasta- en ovengerechten trouwens. De aluminium bakjes kunnen namelijk gewoon in de oven. Er zijn ook met een varianten met een vetvrij deksel verkrijgbaar. Hiermee sluit u het bakje volledig af, zodat uw gerechten een lange tijd op temperatuur blijven. 

Saladebakjes en schalen: voor iedere salade de juiste verpakking

Wij bieden een groot aantal verschillende verpakkingen voor salades en andere koude en warme gerechten. De saladebowls zijn transparant en geven u de mogelijkheid uw take away salades op een mooie, nette en hygiënische manier te presenteren aan de klant. Hetzelfde geldt voor onze 3-in-1 concept cups. Het verschil zit 'm in het feit dat de 3-in-1 concept cups uit drie delen bestaan. Zo is het hoofbestanddeel van de salade, groente over het algemeen, apart verpakt, evenals als de dressing en croutons of bijvoorbeeld noten. Zo blijven de saladeblaadjes lekker lang knisperfris.

Kilobakken: altijd betrouwbaar

Onze kilobakken zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Een betrouwbare bak van hoge kwaliteit plastic met transparant deksel. Deze worden veel gebruikt in Chinese en Surinaamse restaurants. Wanneer de klant de gerechten niet helemaal op kan zijn de kilobakken makkelijk in de koelkast te bewaren.

Octaviewboxes: voor een chique uitstraling van uw take away gerechten

Tot slot, de ocataviewboxes. Dit is wellicht een wat vreemde naam. Hij is afkomstig van de acht hoeken die de box heeft. Ook deze box is geschikt voor verschillende doeleinden in de horeca en catering. De doos heeft een zwart onderstel en een transparant deksel. Perfect voor het netjes presenteren van koude en warme gerechten zoals snacks en salades. Dankzij de vorm heeft de doos een chique uitstraling. De doos is licht van gewicht en eenvoudig te stapelen, zodat deze niet veel plaats inneemt in de voorraadkast. Het deksel sluit goed af en is zelfs waterdicht. Zo hoeft de gast zich geen zorgen te maken over het vervoer van zijn etenswaren. De octaviewboxes zijn verkrijgbaar in een groot aantal formaten en wordt veel gebruikt in delicatessezaken, lunch rooms, bakkers en slagerijen.