Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Ja (1)
Prijs
 1. 187
  188
Manufacturer
 1. Biodore® (1)
Materiaal
 1. Karton (1)
Soort
 1. Soepkommen (1)
Keurmerk
 1. OK Compost (1)

Soepkommen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Naast de borden heeft Disposable totaal ook een aardig aantal soepkommen en zelfs soepbekers in de verkoop. De soepkommen zijn er in verschillende materialen zoals PS en PP soepkommen en ISO foam soepkommen. Ook zijn er biologisch afbreekbare soepkommen en kartonnen soepbekers, erg handig voor een barbecue met de familie.

Maak er geen soepje van

Soepbekers en -kommen zijn uitermate handig voor drukke evenementen of feestjes. Er gebeuren geen ongevallen  omdat het gaat om niet breekbare soepkommen. Of het nu gaat om plastic, kunststof of een palmblad uitvoering: stuk voor stuk zijn ze uitermate handig en een echte meerwaarde voor iedere gelegenheid.

Kunststof soepkommen

Onze kunststof kommen zijn breed inzetbaar en geschikt voor tal van gelegenheden. Voor het eten of drinken van instant-soep kiest men vaak een soepbeker. Deze kunststof kommen zijn meer geschikt voor het eten van verse soepen in bijvoorbeeld bedrijfs-of sportkantines, tijdens barbecues of tuinfeesten en natuurlijk ook op festivals of voor food trucks zijn kunststof kommen zeer bruikbaar. Ze zijn stapelbaar en dus handig mee te nemen. Vandaar dat men ze ook vaak tegenkomt op de camping. Natuurlijk zijn ze niet enkel geschikt voor soep. U kunt er ook hapjes in serveren op bijvoorbeeld een verjaardag of kinderfeestje of kleine salades of pasta- of rijstgerechten. Multifunctionaliteit is ook voor ons belangrijk. 

Breed inzetbare, praktische soepkommen

De kunststof soepkommen zijn voorzien van handige oortjes om de hem aan vast te pakken, zodat u uw handen niet brandt aan de hete soep. Deze functionele kommen zijn ideaal voor zowel thuisgebruik als cateringdoeleinden en afwassen is niet nodig. Na gebruik gooit u de soepkom gewoon weg. Als dat niet makkelijk is!

ISO foam soepkommen

ISO foam, ook bekend als schuim of EPS, is een perfecte isolator. Dit betekent dat het u warme gerechten geruime tijd op temperatuur houdt én dat u geen schrik moet hebben om u te verbanden aan de soepkom. Dit geldt overigens ook omgekeerd voor koude gerechten. Onze ISO foam kommen kunnen voorzien worden van een goed passen en afsluitend deksel. Zeer handig voor take away-soepen en maaltijden. Een andere bijkomend voordeel is dat u uw handen niet zult branden aan de ISO foam soepkom dankzij de goede isolatie. 

ISO foam soepkommen: overige toepassingen

De ISO foam kommen kennen ook andere toepassingen. Ze zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor het warm houden van sauzen of vleesstoofpotten als stoverij of goulash. Op deze manier kunnen deze gerechten ook eenvoudig verkocht worden als meeneemmaaltijd. Handig voor lunchrooms en restaurants. De mogelijkheid tot het afhalen van maaltijden is toch een extra service die men biedt aan de klant en dit wordt zeer gewaardeerd. 

Biologisch afbreekbare alternatieven

Uiteraard is disposable materiaal niet altijd de meest milieuvriendelijke oplossing. Ook wij zijn ons daarvan bewust. Daarom bieden we  ook steeds een milieuvriendelijk alternatief. Zo bieden we in casu biologisch afbreekbare kommen aan gemaakt van palmbladen. Bovendien geven deze soepkommen een echte tropische tint aan uw feestje, ideaal voor bijvoorbeeld een themafeestje. De biologisch afbreekbare soepkommen van Biodore zijn reeds bestelbaar vanaf 100 stuks.