Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Actieve filters:

  1. Manufacturer: Filter verwijderen Biodore®

Schalen - Biodore®

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De schalen van Disposable totaal hebben verschillende vormen en materialen waardoor deze makkelijk te gebruiken zijn voor de gewenste activiteit of evenement. De schalen zijn er in de vormen vierkant, rechthoek, ovaal en rond. De materiaal keuzes van de wegwerp schalen zijn kunststof, aluminium schalen en kartonnen schaaltjes. De schalen kunnen gebruik worden om op eten op neer te leggen als een lopend buffet idee of gewoon als hulpmiddel bij het bereiden van het eten. De schalen komen goed van pas voor elk evenement waarbij eten van toepassing is, of dit nou een feestje thuis is of een groot bedrijfsfeest.

Schalen voor vlees en vis

Schalen zijn onmisbaar voor traiteurs en take away-restaurants. Er zijn witte, zwart en transparante schalen van kunststof verkrijgbaar. Daarnaast ook kartonnen, gevoerde schalen en aluminium schalen. Alle zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Kies voor een kunststof of schuim variant. Ideaal voor vleeswaren, sushi en gourmet of het presenteren van koude buffetten.

Serveerschaal kopen bij 4UStore

Een serveerschaal is een onmisbaar instrument, zeker voor cateraars en restaurants. Bij 4UStore hebben we ze dan ook opgenomen in ons aanbod. Wel onderstrepen we het belang van een gerichte keuze. Een goede serveerschaal is immers niet alleen aangepast aan jouw activiteiten, maar ook aan de voedingsmiddelen die je erop zal plaatsen. Bij het serveren van sushi heb je nu eenmaal een andere serveerschaal nodig dan bij het serveren van desserts. Dat is toch logisch?

De 4 soorten serveerschalen

Bij 4UStore delen we de beschikbare serveerschalen in 4 categorieën op. Hieronder hebben we ze voor jou toegelicht. Op de desbetreffende categoriepagina’s kan je uiteraard een en ander in detail nalezen.

Aluminium serveerschaal

Het gaat in de eerste plaats om aluminium serveerschalen. Zo’n aluminium serveerschaal is verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen en wordt voor verschillende gerechten gebruikt. De ovale schalen gebruikt men bijvoorbeeld voor vis- en vleesgerechten, terwijl de ronde aluminium serveerschaal wordt gebruikt voor het presenteren van gebakjes of taart.

Kunststof serveerschaal

Hiernaast kan je ook opteren voor een kunststof serveerschaal. Ook hier is een ruime verscheidenheid merkbaar. Het gaat over het algemeen om specifieke serveerschalen. Zo is er bijvoorbeeld een afsluitbare serveer schaal voor vleeswaren en een speciale serveerschaal voor zeevruchten. Deze serveerschalen zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar.

Kartonnen serveerschaal

Vervolgens kan je opteren voor een kartonnen serveerschaal. Zo’n kartonnen serveerschaal wordt vaak gebruikt in snackbars waar ze vooral kleine gerechten ten tonele brengen. Echter merken we dat de kartonnen serveer schaal ook vaak wordt gebruikt in fruitwinkeltjes waar ze als alternatief voor een fruitmand worden gebruikt. Het is dan ook een ideale basis om even een transparante folie en een strik om te wikkelen.

Biologisch afbreekbare serveerschaal

Tot slot vind je bij ons ook biologisch afbreekbare serveerschalen. Zij worden gemaakt van bagasse of palmblad en zijn over het algemeen iets duurder. Wel zijn ze heel duurzaam en zien ze er ook nog eens goed uit. Ook indien je oosterse gerechten serveert is zo’n biologisch afbreekbare serveer schaal met andere woorden een goed idee. Nog even een stel bamboeprikkers bestellen en wedden dat jouw gasten alvast beginnen te watertanden bij het zien van die heerlijke loempia’s?