Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (2)
Prijs
 1. 76
  84
Manufacturer
 1. Neutraal (2)
Soort
 1. Schalen (2)

Kunststof schalen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Plastic schaal met deksel kopen bij 4UStore

Een plastic schaal met deksel wordt veelvuldig gebruikt binnen cateringdoeleinden. Zo’n plastic schaal met deksel is dan ook een ideale manier om eten stijlvol en hygiënisch te presenteren. Het transparant deksel zorgt ervoor dat het eten mooi zichtbaar is en dit zonder rechtstreeks aan de omgeving te zijn blootgesteld.

Een plastic schaal met deksel wordt vaak gebruikt voor koude gerechten maar weet wel dat dat geen verplichting hoeft te zijn. Bij 4UStore is geen enkele plastic schaal identiek, waardoor je voor een ruime keuze komt te staan. Een ronde plastic schaal met deksel of liever een plastic schaal met rechte hoeken? Een plastic schaal met deksel en een diameter tot 55 centimeter? Geen probleem, want bij 4UStore vind je steeds de plastic schaal die je nodig hebt.  

Keuzehulp: hoe kies je de beste plastic schaal?

Onze zoekfunctionaliteit maakt het mogelijk om eenvoudig de beste plastic schaal te vinden. Zo sorteer je het overzicht op de biologische afbreekbaarheid, de prijs en het gebruikte materiaal (hier: plastic). Maar ga vooral zelf even de gewenste afmetingen na en beslis of een gespecialiseerde plastic schaal, zoals de plastic schaal voor zeevruchten, al dan niet een must is.

Onthoud overigens dat je ook even dient te controleren of de plastic schaal met deksel komt, want sommige plastic schalen worden ook zonder deksel geleverd. Vergeet bij de zoektocht naar een ideale plastic schaal met deksel ook niet even rekening te houden met de kleur! Eenvoudig, toch? Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor kartonnen schaaltjes, aluminium bakjes of wegwerp borden.

Welk kleur moet mijn plastic schaal met deksel hebben?

Ben je op zoek naar een plastic schaal met deksel? Dan krijg je bij ons de keuze tussen de kleuren wit en zwart. Niet onlogisch, want het gaat om neutrale kleuren die het binnen elke stijl wel goed weten te doen. Ja, zelfs op themafeestjes staan ze hun mannetje. Welke kleur je kiest? Dat is echter afhankelijk van het gerecht. Wil je een vers of kleurrijk gerecht nadrukkelijk presenteren? Dan kies je voor een witte plastic schaal met deksel. Bij minder elegante en vettige hapjes is een zwarte plastic schaal met deksel dan weer een betere keuze.