Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Biologisch afbreekbare schalen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Naast kunststof schalen zijn er ook alternatieven verkrijgbaar een geringere impact hebben op het milieu, te weten de Biodore schalen. Deze schalen zijn vervaardigd uit suikerrietpulp en zorgen voor een natuurlijke presentatie van uw gerechten. De suikerrietpulp, ook wel bekend als bagasse, is een stevig en voedsel veilig materiaal dat gewoon in de magnetron geplaatst kan worden. Ook is het materiaal composteerbaar. Biodore speelt op effectieve en unieke wijze in op de stijgende vraag naar natuurlijke producten. Maak van eten en drinken een ware beleving. Leg het accent op natuurlijk genieten, proeven en beleven. Met Biodore-producten zorgt u ervoor dat ieder detail klopt.

Ovale en ronde schalen

Onze ovale en ronde disposable schalen zijn een ideale oplossing voor het verwerken en de presentatie van buffetgerechten als rauwkostsalades, groenten, noten, vlees- en visschotels en andere versproducten. Onze disposable-producten voldoen aan alle eisen en richtlijnen voor voedselveiligheid en -hygiëne. De schalen zijn vervaardigd uit een hoge kwaliteit kunststof en beschikbaar in verschillende kleuren. Optioneel kunt u een transparant deksel bij bestellen. Dankzij de perfect afsluitende deksels blijven de producten langer vers. Daarnaast ziet u in een oogopslag welke producten u nog op voorraad heeft in de koeling.

Ovale en ronde disposable-schalen: gebruik

De schalen zijn bij uitstek geschikt voor etentjes in buffetvorm, de zogeheten walking dinners, waar gasten zelf hun borden kunnen opscheppen. Daarnaast vinden deze schalen ook gretig aftrek bij slagerijen en vishandels die er hun schotels op presenteren. Denk bijvoorbeeld aan afhaal-gourmetschotels die men bestelt bij de feestdagen.