Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Nee (3)
Prijs
 1. 31
  53
Manufacturer
 1. Neutraal (3)
Materiaal
 1. Aluminium (1)
Soort
 1. Schalen (3)

Aluminium schalen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Aluminium schalen

Deze categorie bestaat onder andere uit taart- en cakeschaaltjes. Aangezien bakken sinds opnieuw aan hernieuwde populariteit heeft gewonnen zijn deze erg populair. Zijn nu zelf, wat is er leuker dan het bakken van een lekkere taart of cake. Ook hartstikke leuk als verrassingen voor uw dierbaren en relatief goedkoop om te maken. Mocht u vragen hebben, wat betreft onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Aluminium schalen

De aluminium schalen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. De ronde variant is bijvoorbeeld erg geschikt voor horeca en cateringevenementen. Bijvoorbeeld als onderzetter op de barbecue of de presentatie van een taart. Met de rechthoekige variant maakt u heerlijke lasagne en andere andere ovengerechten. De ovale schalen dienen voor het presenteren van salades en vies of vleesgerechten. De kleine ronde schaaltjes zijn perfect voor het maken van cupcakes en brownies.

Voordelen van aluminium

Aluminium als materiaal kent vele voordelen.. Zo is aluminium vocht- en hitte-bestendig en warmte-isolerend, roestvrij en geur- en smaakloos. Het kan gebruikt worden in de oven en op de grill of barbecue. Zo kunnen dus ook als taartbodem dienen. De schaaltjes zijn bovendien eenvoudig te stapelen en nemen weinig ruimte in, in uw voorraadkast.

Een aluminium schaal kopen bij 4UStore

In onze collectie wegwerp schalen vind je naast kartonnen en plastic wegwerp schalen ook de aluminium schaal. Deze categorie bestaat onder andere uit taart- en cakeschaaltjes. Aangezien bakken sinds recent opnieuw aan populariteit heeft gewonnen, is zo’n aluminium schaal erg populair. Zeg nu zelf, wat is er leuker dan het bakken van een lekkere taart of cake? Taart of cake is dan ook hartstikke leuk als verrassing voor uw dierbaren en het is ook nog eens relatief goedkoop om te maken. Ook zo’n aluminium schaal is wel heel goedkoop! Mocht je vragen hebben, wat betreft onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een aluminium schaal voor elk gerecht

Geen enkele aluminium schaal is identiek. De aluminium bakjes zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende formaten en vormen. De ronde aluminium schaal is bijvoorbeeld erg geschikt voor in de horeca of bij cateringevenementen. Je kan de ronde aluminium schaal bijvoorbeeld gebruiken als onderzetter bij een barbecue of voor de presentatie van een taart. Met de rechthoekige aluminium schaal maak je een heerlijke lasagne of andere ovengerechten. De ovale aluminium schaal gebruik je dan weer voor het presenteren van salades en vis- of vleesgerechten. De kleine ronde aluminium schaal is tot slot perfect voor het maken en presenteren van de heerlijkste cupcakes en brownies.

Voordelen van de aluminium bakjes

Aan een aluminium schaal zijn verschillende voorbeelden verbonden. Zij hebben uiteraard alles te maken met het basismateriaal ervan. Aluminium als materiaal kent immers vele voordelen. Zo is aluminium vocht- en hittebestendig maar ook warmte-isolerend, roestvrij en geur- en smaakloos. Het kan worden gebruikt in de oven, op de grill of bij een zomerse barbecue. Zoals eerder aangehaald kunnen de aluminium schalen echter ook als taartbodem dienen. De aluminium bakjes zijn bovendien eenvoudig te stapelen en nemen weinig ruimte in, waardoor je de aluminium bakjes eenvoudig kan transporteren.