Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Plastic borden

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Plastic borden zijn een handig, praktisch en budgetvriendelijk alternatief voor porselein en aardewerk borden. Of u nu een tuinfeest, picknick, verjaardag, kinderfeestje of grootschalig cateringevenement of festival of organiseert. Plastic borden komen altijd van pas. Ze zijn vervaardigd uit een stevig kunststof en voorzien van een eenvoudig, doch aantrekkelijk design. De plastic borden zijn eenvoudig te stapelen en eenvoudig mee te nemen onderweg. De borden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en lenen zich uitstekend voor het presenteren van verschillende gerechten: friet, salades, pasta of rijstgerechten. De kleinere varianten zijn bij uitstek geschikt voor voorgerechten, desserts of gebak. Ook zijn er plastic borden verkrijgbaar met speciale sausvakken. Zeer handig voor tijdens de barbecue.

Plastic borden voor alle festiviteiten 

Porseleinen borden zijn dan misschien wel duurzamer, maar voor grotere evenementen of festiviteiten zijn ze alles behalve handig. Ze kunnen breken, ze zijn zwaarder, ze zijn duurder en ze moeten nadien ook nog eens gewassen worden. Een heleboel nadelen die eigenlijk makkelijk weggewerkt kunnen worden door te kiezen voor disposable uitvoeringen. Plastic borden zijn inderdaad een ideaal alternatief voor al uw feestelijkheden. Bovendien bestaan er tegenwoordig ook plastic borden met een veel kleinere impact op het milieu, waardoor u zich ook over duurzaamheid geen zorgen hoeft te maken.

Plastic borden met meerdere vakken

Soms is het handiger dat een bord meerdere vakken heeft, vooral bij het serveren van verschillende gerechten. Zo kan u bijvoorbeeld een vak vrijhouden voor de aardappelen, een ander vak voor het vlees en nog een vak voor de groentjes. In ons assortiment hebben we daarom plastic borden met meerdere (2 tot 3) vakken opgenomen, ideaal voor uw barbecue of feestmaaltijd.

Plastic dessertborden

Plastic dessertborden zien er over het algemeen net dat tikkeltje anders uit. Ze zijn iets kleiner en uitstekend aangepast voor het serveren van kleine gerechtjes zoals gebakjes of andere desserts. Ze zijn bovendien heel vaak net iets stijlvoller, net zoals uw dessert. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over extra verstevigde vierkante dessertborden die tijdens het eten niet kunnen knikken. Aangepaste plastic dessertborden zijn dan ook onmisbaar voor iedere cateraar of horecaondernemer. Liever een aangepast sandwichbord? Ook sandwichborden zijn in ons assortiment opgenomen en kunnen alsook  probleemloos als dessertbord gebruikt worden. Multifunctionaliteit, daar staan wij voor.

Plastic ontbijtborden

Ook voor het serveren van een ontbijt hebben wij speciale en aangepaste borden opgenomen in ons assortiment.  Het gaat om stevige kunststof borden met een aangepast formaat – ideaal voor het presenteren van een ontbijt (maar ook voor een salade of een andere kleine maaltijd). Ze zijn zeer makkelijk te stapelen waardoor ze geschikt zijn om een ontbijt te serveren voor een grote groep mensen. Ideaal voor zowel cateraars als voor thuisgebruik.

Plastic borden: minder milieubelastende alternatieven

In ons assortiment plastic borden vindt u ook het Bright Bord. Het Bright Bord heeft een lagere impact op het milieu dan vergelijkbare plastic borden voor eenmalig gebruik, dankzij slim gebruik van materiaal. In feite is het hier een vreemde eend in de bijt, het gaat immers helemaal niet om plastic borden maar om een kartonnen uitvoering. Op deze manier hebben deze borden niet enkel een lagere milieu-impact, maar zijn ze ook nog eens recycleerbaar. De Bright borden scoren zelfs een 4 op de Eco Rating. De Eco Rating is ontwikkeld in samenwerking met Stichting Natuur en Milieu. Praktisch, handig en milieubewust – dat alles gecombineerd in een enkel bord met een mooi design, geschikt voor iedere festiviteit.