Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Luxe borden

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Luxe wegwerpborden kopen bij 4UStore

Wie zegt dat wegwerpborden minderwaardig zijn ten opzichte van echt servies, heeft deze luxe wegwerpborden nog niet gezien. Ze laten ons toe om onze gerechten stijlvol te presenteren. Hierbij heb je de keuze tussen ronde, vierkante en rechthoekige borden. Deze luxe wegwerpborden werden gemaakt op basis van PS en zijn dan ook uitermate stevig, terwijl ze er ook nog eens goed uit weten te zien. Omdat ze verkrijgbaar zijn in diverse formaten en vormen zijn ze voor ieder gerecht en voor elke gelegenheid geschikt. De hogere prijsklasse zorgt er echter voor dat ze vooral bij chiquere gelegenheden, zoals zakelijke feestelijkheden en trouwfeesten, worden gebruikt.

Een ruime keuze aan luxe wegwerpborden

Het assortiment luxe wegwerpborden laat zich in drie categorieën onderverdelen. In de eerste plaats zijn er de ronde luxe wegwerpborden. Deze ronde luxe wegwerpborden zijn steeds voorzien van een rand en zijn beschikbaar met uiteenlopende diameters die oplopen tot 260 mm. Bij elk product is de geschiktheid aangegeven. Eventueel kunnen wij jou verder informeren over wegwerpborden maar ook over andere producten zoals onderzetters.

Hiernaast zijn er de vierkante luxe wegwerpborden. Deze vierkante luxe wegwerpborden kennen een minstens even grote verscheidenheid. Tot slot beschikken we ook over rechthoekige luxe wegwerpborden. Ook hier gelden dezelfde basisprincipes.

Onze luxe wegwerpborden zijn steeds verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan neutrale kleuren zoals wit en zwart, maar ook opvallende kleuren zoals rood, turquoise of zelfs fuchsia behoren tot de mogelijkheden.

Combineer met onze andere producten

Onze luxe wegwerpborden laten zich eenvoudig combineren met het disposable bestek dat eveneens verkrijgbaar is in deze webwinkel. Toch hoeft het daar niet te eindigen en kan je zelfs opteren voor bijpassende tafelaankleding. Ben je op zoek naar bijpassende producten maar vind je ze niet meteen? Vraag onze klantendienst dan even om hulp. Wij kunnen voor jou een pakket samenstellen waarmee je indruk zal maken. Neem dat maar van ons aan.