Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Kartonnen borden

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Papieren bordjes kopen bij 4UStore

Op vlak van wegwerp borden zijn papieren bordjes misschien wel de bekendste variant. Papieren bordjes, ook wel eens kartonnen bordjes genoemd, zijn dan ook goedkoop, functioneel en breed inzetbaar. Hun voordelen zijn eindeloos want je kan ze eenvoudig stapelen, ze zijn heel voordelig en ze leggen minder druk op het milieu. De functionele eigenschappen verschillen echter doorheen het  aanbod aan papieren bordjes. Hierdoor zijn lang niet alle papieren bordjes voor alle gerechten geschikt.

De kracht van papieren bordjes

Wanneer je kiest voor papieren bordjes kies je voor de hierboven aangehaalde voordelen. In de praktijk kan je voor verschillende evenementen kiezen voor papieren bordjes. Denk bijvoorbeeld aan kinderfeestjes, bedrijfsevenementen en cateringevents. De kartonnen bordjes zijn immers ideaal om op externe locaties aan te bieden daar ze een licht gewicht hebben en zich compact doch stevig laten transporteren. Het extra voordeel is natuurlijk dat je ze na gebruik niet hoeft af te wassen maar je ze gewoon in de vuilnisbak mag deponeren. Dat maakt de opkuis er veel eenvoudiger op, vooral als je ook wegwerp bestek gebruikt!

Kartonnen bordjes met of zonder coating?

De papieren bordjes zijn verkrijgbaar met of zonder coating. Papieren bordjes zonder coating zijn een stuk goedkoper maar zijn niet geschikt voor sauzen en vettige gerechten. Voor pakweg een gebakje hoeft daar niks mis mee te zijn. Wil je echter mayo, pindasaus of andere olie- of vetrijke gerechten serveren? Kies dan steeds voor kartonnen bordjes met coating. Vet, olie en vocht kunnen de papieren bordjes dan niet aantasten. Ook indien het gaat om een evenement in open lucht kies je maar beter voor kartonnen bordjes met coating. Zo hoeft een regenbui nog niet automatisch de kartonnen bordjes naar de vuilnisbak te verwijzen.

Twijfel je alsnog tussen de verschillende papieren bordjes? Of wil je de kartonnen bordjes graag even vergelijken met onze plastic wegwerp bordjes? Neem dan contact op met onze klantendienst. Wij leggen jou graag een en ander uit maar wijzen minstens even graag het best geschikte product voor jou aan. Zo kies je steeds de wegwerp borden die het best bij jou passen.