Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Biologisch afbreekbaar
 1. Ja (2)
Prijs
 1. 22
  35
Manufacturer
 1. Biodore® (2)
Soort
 1. Borden (2)
Keurmerk
 1. Kiemplant (1)

Biologisch afbreekbare borden

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Verkiest u een kartonnen bord boven plastic, ook deze zijn natuurlijk te vinden in ons assortiment. De biologisch afbreekbare borden vormen een minimale impact op het milieu en zijn daarom een bewuste keuze. Deze variant wordt veel gebruikt binnen overheidsorganisaties en bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

Biologisch afbreekbare borden

Al biologisch afbreekbare borden in deze categorie zijn duurzaam geproduceerd. Bovendien zijn ze vervaardigd uit enkel natuurlijke grondstoffen en hernieuwbare materialen als palmbladeren en suikerriet. De suikerriet-borden van onder andere Biodore zijn gemaakt van de pulp die overblijft na de productie van rietsuiker. De borden zijn uitermate stevig en van een vergelijkbare of zelfs betere kwaliteit dan de plastic of kartonnen borden. Bovendien hebben deze borden een minimale impact op het milieu. Iets wat veel waard is.

Bewust leven en genieten

De biologisch afbreekbare borden hebben een natuurlijk uitstraling en eten net zo fijn als ‘echte’ borden. Dit maakt de biologisch afbreekbare variant zeer geschikt voor andere cateringevenementen, barbecues, festivals en tuin- en kinderfeesten. De stevige borden zijn geschikt voor eenmalig gebruik en verkrijgbaar in verschillende formaten. Ze zijn ook uitermate handig om te nemen, indien u onderweg een kleine maaltijd wil nemen. Bijvoorbeeld tijdens een picknick of een dagje weg naar het strand of de dierentuin. De biologisch afbreekbare borden sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag de dag. Meer en meer neigen mensen naar biologische producten en onze lijn biologisch afbreekbare borden sluit perfect aan op deze bewuste levensstijl.