Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Categorie
 1. Biologisch afbreekbare borden (2)
Biologisch afbreekbaar
 1. Ja (2)
Prijs
 1. 22
  35
Manufacturer
 1. Biodore® (2)
Soort
 1. Borden (2)
Keurmerk
 1. Kiemplant (1)

Borden

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Er zijn vele verschillende soorten borden beschikbaar. De borden kunnen worden onderverdeeld in de categorieën kartonnen borden, plastic borden, biologisch afbreekbare borden en luxe borden. Deze categorieën maken het makkelijk om te zien wat voor soorten borden er zijn en helpen jouw met de beste keus maken voor jouw evenement of feest. De biologisch afbreekbare borden zijn een stuk beter voor het milieu en hebben dan ook een geringere impact. 

Borden voor eenmalig gebruik

Onze wegwerpborden zijn geschikt voor eenmalig gebruik in verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. De borden zijn onderverdeeld in categorieën: karton, plastic of kunststof, biologisch afbreekbaar en luxe borden. De witte plastic varianten zijn bij een budgetvriendelijk alternatief en geschikt voor ieder soort evenement: van kinderfeestje tot barbecue en sportevenement. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor zwart of blauw, wanneer u een themafeest geeft. Ook leuk om bijpassende servetten te kopen. Daarnaast zijn er ook verschillende vormen verkrijgbaar: rond, vierkant of rechthoekig. Niets is te gek.

Wegwerp borden kopen bij 4UStore

Bij 4UStore beschikken we over een ruim aanbod aan wegwerp borden. Dit aanbod kunnen we in grofweg vier categorieën onderverdelen, met name de kartonnen wegwerp bordjes, de plastic wegwerp borden, de biologisch afbreekbare wegwerp borden en de luxe wegwerp borden. Het zijn stuk voor stuk borden voor eenmalig gebruik en ze komen steeds in uiteenlopende uitvoeringen waarbij zowel de kleur als de vorm en de afmetingen graag verschillen.

Kartonnen of plastic wegwerp borden kopen bij 4UStore

In de eerste plaats heb je de keuze tussen kartonnen of plastic wegwerp borden. De plastic wegwerp borden voelen over het algemeen iets steviger aan en zijn ook beter bestand tegen vetrijke gerechten, hoewel kartonnen wegwerp borden die van een coating voorzien zijn daar minstens even goed mee overweg kunnen. Zo’n coating is dan wel een must, zeker indien je patat en mayo hoopt te serveren. Waarom je dan überhaupt zou kiezen voor kartonnen wegwerp borden? Omdat zij minder wegen en omdat je hen eenvoudig kan recyclen. Vooral indien je op externe locaties eten hoopt te serveren, zijn kartonnen wegwerp bordjes een goed idee. Wel is het dan moeilijker om met verschillende vakjes te werken, waardoor je bij sausrijke gerechten misschien toch maar beter kiest voor plastic wegwerp bordjes. Hoe dan ook ben je 100% vrij in jouw keuze.

Biologisch afbreekbare wegwerp bordjes kopen bij 4UStore

Hiernaast kan je bij 4UStore ook biologisch afbreekbare wegwerp borden kopen. Deze wegwerp bordjes zijn iets duurder omdat ze gemaakt zijn van natuurlijke materialen zoals palmbladen. Ze zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen met diepe en ondiepe randen, vierkant, rond of rechthoekig.

Is zo’n hogere prijs geen probleem? Overweeg dan ook de luxe wegwerp borden. Zij zijn ideaal voor stijlvolle feestjes en zijn op vlak van uitstraling heus niet het kleine broertje van echt servies. Zo pluk je maximaal de voordelen van wegwerp bordjes.