Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 17
    96

Koksmutsen

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Koksmutsen kopen bij 4UStore

De typische stijve koksmuts werd ergens eind achttiende, begin negentiende, eeuw uitgevonden. Het zou de Franse kok Marie-Antoine Carême zijn die als eerste een traditionele koksmuts droeg. Sindsdien valt het niet meer uit de culinaire wereld weg te denken. Er ontstond zelfs een hele cult rond, waarbij de hoofdkok steeds een hogere koksmuts draagt dan zijn hulpkokken.

De voor- en nadelen van een koksmuts

Het voornaamste voordeel van een koksmuts is natuurlijk het hygiënisch aspect. Het biedt een optimale bescherming tegen verlies van haren of schilfers. Bovendien heeft het al dan niet dragen van een koksmuts ook met de uitstraling te maken. Een hippe tv-kok zal een koksmuts bijvoorbeeld ouderwets vinden en het achterwege laten. Ook in de buitenlandse keuken of bij fastfoodketens als KFC zal men geen koksmuts dragen, maar zal men kiezen voor een moderner petje of een haarnetje. Daarentegen zal men bij klassieke restaurants met enkele sterren op het conto toch een koksmuts kopen, wees daar maar zeker van.

Is een koksmuts kopen dan niet duur?

Een traditionele hoge en stijve koksmuts is niet goedkoop. Afhankelijk van het type koksmuts varieert de prijs van enkele tientjes tot honderden euro’s. Volgens sommigen zijn disposable haarnetjes daarom een beter idee. Zij kennen wel een heel lage prijs en bovendien zijn ze op lange termijn nog steeds goedkoper, omdat je bij zo’n authentieke koksmuts ook nog aan reinigingskosten moet denken. Voor een authentiek restaurant missen zij wel iedere uitstraling. Bij 4UStore kiezen we voor de gulden middenweg. Bij ons kan je dan ook disposable koksmutsen kopen. Op die manier is er steeds een koksmuts beschikbaar en dit aan de meest aangename prijs.

Slagersmuts kopen bij 4UStore

Een bakker is geen kok en een kok is geen slager. Uiteraard zet je een bakker geen slagersmuts op en een slager al helemaal geen koksmuts. Iedere beroepsgroep heeft immers zijn eigen gewoonten. Om die reden hebben we onze visie ook doorgetrokken naar andere beroepsgroepen. Zo kan je bij 4UStore ook perfect disposable slagersmutsen kopen.

"

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 751 beoordelingen

gvv raptim

18 mrt. 2019