Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Koksmutsen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een koksmuts kopen bij 4UStore

Hygiëne is in de keukenomgeving van het grootste belang. Daarom is een haarnetje zeker niet ongewoon. Bovendien kan zo’n haarnetje ook ongelukken voorkomen, zeker bij personen met lang haar. Wil je echter de hiërarchie in jouw onderneming duidelijk tot uiting brengen? Dan hoort de chef-kok natuurlijk over een koksmuts te beschikken. Je hoeft echter geen honderden euro’s aan zo’n dure koksmuts te spenderen. Bij 4UStore kan je nu immers ook een goedkope disposable koksmuts kopen. Dat staat net zo mooi en is bovendien spotgoedkoop. Vooral indien je over een open keuken beschikt, is zo’n koksmuts een absolute aanrader.

De grootte telt deze keer echt wel

Ongeacht wat vrouwen mogen vertellen: de grootte van de koksmuts speelt echt wel een rol! En dat valt historisch te verklaren. In de zestiende eeuw waren het immers nog de plooien van de koksmuts die de hiërarchie en de vakkennis bepaalden. Een Dodin Bouffant muts met 101 plooien toonde bijvoorbeeld aan dat een kok 101 eierengerechten kon bereiden. Naarmate de tijd verstreek verdween dit symbolisme echter naar de achtergrond. Vervolgens kwam de hiërarchie in de keuken centraal te staan en kwamen er verschillende variaties die eenvoudiger herkenbaar waren. Je kan nu eenmaal niet voortdurend de plooien tellen, toch? De grootte van de koksmuts kwam zo op de voorgrond te staan: hoe groter de koksmuts, hoe hoger de kok in de hiërarchische structuur staat. Dat is meteen ook de reden waarom onze disposable koksmutsen in verschillende uitvoeringen en met diverse afmetingen komen, gaande van een hoogte van 19 centimeter tot een grote koksmuts van 30 cm.

Een slagersmuts kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen een koksmuts kopen maar vind je ook slagersmutsen terug. Slagersmutsen dienen in principe hetzelfde doel als een koksmuts maar kennen hun eigen typerende uitstraling. Hier is de hiërarchie minder belangrijk en komt de slagersmuts in één formaat. Uiteraard voldoet het aan de HACCP-richtlijnen en bovendien zijn ze comfortabel ontworpen, want ook dat hoort nu eenmaal centraal te staan.