Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
 1. 33
  62
Materiaal
 1. Latex (12)
 2. Vinyl (10)
 3. Nitril (11)
Maat
 1. (7)
 2. (9)
 3. (6)
 4. XL (10)
Kleur
 1. Wit (6)
 2. Blauw (11)
 3. Zwart (4)
Gepoederd of ongepoederd
 1. Gepoederd (14)
 2. Ongepoederd (19)

Handschoenen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

PBM handschoenen kopen bij 4UStore

Wanneer we het hebben over PBM, kunnen handschoenen nooit ontbreken. Welke handschoenen je koopt, is afhankelijk van de werkomstandigheden. Bij mechanische risico’s zullen we bijvoorbeeld kiezen voor werkhandschoenen op basis van leder. Bij het lassen zijn er echter speciale lashandschoenen en ook snijbestendige handschoenen zijn een optie. Hiernaast zijn er de zogenoemde handschoenen voor eenmalig gebruik. Het gaat niet alleen om latex handschoenen, maar ook om varianten zoals de nitril handschoenen.

Nitril handschoenen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore beschikken we over een ruim assortiment aan nitril handschoenen. Ze worden gebruikt om bevuiling van de handen te voorkomen. Vooral indien chemische middelen worden gebruikt, is het gebruik van nitril handschoenen aangewezen. Dergelijke nitril handschoenen zijn zowel gepoederd als ongepoederd verkrijgbaar. Gepoederde nitril handschoenen hebben het voordeel dat je ze eenvoudiger kan aantrekken. Het poeder van de nitril handschoenen doet dus eigenlijk dienst als smeermiddel. Toch is het ook meer dan dat: het laat de handschoen zachter aanvoelen. Het nadeel is dan weer dat je ze niet kan gebruiken in de voedingsmiddelenindustrie: het poeder van de nitril handschoenen mag immers niet in contact komen met de voedingswaren.

Latex handschoenen kopen bij 4UStore

Naast nitril handschoenen verkopen we bij 4UStore ook latex handschoenen. In tegenstelling tot nitril handschoenen zijn deze latex handschoenen gemaakt op basis van een natuurproduct. Bovendien zijn latex handschoenen over het algemeen ook iets dikker dan nitril handschoenen, waardoor ze wel een minder vingergevoel kennen. Bij heel fijn werk krijgen nitril handschoenen dan ook de voorkeur. Hiernaast zijn dergelijke handschoenen op basis van nitril ook een ideaal alternatief indien de gebruiker allergisch zou zijn van latex.

Ook hier heb je de keuze tussen gepoederde en ongepoederde latex handschoenen. Weet wel dat gepoederde latex handschoenen sneller voor een allergische reactie zorgen, omdat de eiwitten van het poeder ook de latexdeeltjes hebben opgenomen en ze eenvoudiger afgeven.

"

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 751 beoordelingen

gvv raptim

18 mrt. 2019