Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
  1. 21
    83

Haarnetten

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Haarnetten kopen bij 4UStore

Hoewel het gebruik van haarnetjes eigenlijk al dateert van de renaissance, waar het toen zelfs werd gezien als een modieuze toevoeging, dragen we het tegenwoordig al lang niet meer om esthetische redenen. Wanneer we haarnetjes kopen, heeft dat dan ook voornamelijk hygiënische redenen. Zo zullen we een haarnetje dragen om bepaalde contaminaties te voorkomen of om het risico op zo’n contaminaties te verminderen. Zeker in de horeca is dat niet onbelangrijk, integendeel.

Waar kan je een haarnetje gebruiken?

Een haarnetje wordt gedragen in allerhande omgevingen waar contaminatie verregaande gevolgen kan hebben. We denken in de eerste plaats aan ziekenhuizen, maar ook elders in de zorgsector. Als thuisverpleegkundige zal je bijvoorbeeld ook een haarnetje dragen. Stel je maar eens voor dat een haar achterblijft in een wonde… Hiernaast vinden we het haarnetje ook terug in voedingsverwerkende bedrijven en in de farmaceuticasector. Wat velen echter niet weten, is dat het haarnetje ook wordt gedragen in elektronicabedrijven. Hier kan een enkel haar de werking van een printplaat immers verstoren. Tot slot doet het haarnetje ook steeds vaker zijn intrede in restaurants, terwijl de eerder traditionele horecagelegenheden toch eerder zweren bij een koksmuts.

Haarnetjes kopen met of zonder klep?

In de praktijk kunnen we twee soorten haarnetjes kopen: een haarnetje met en zonder klep. Het haarnetje zonder klep is de klassieke variant zoals we het allemaal wel kennen. Waarom dan ook haarnetjes met klep aanbieden? Die klep biedt natuurlijk extra bescherming. Zo helpt het bijvoorbeeld het schijnen van het licht in de ogen te voorkomen. Dat is niet alleen belangrijk indien er ramen aanwezig zijn, maar dat helpt ook de negatieve invloeden van tl-verlichting te compenseren. Tot slot oogt zo’n haarnetje met klep ook gewoon veel mannelijker. Zowel haarnetjes met als zonder klep aanbieden, krijgt dus nog steeds de voorkeur.

"

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 751 beoordelingen

gvv raptim

18 mrt. 2019