Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Categorie
 1. Handschoenen (1)
Prijs
 1. 8
  9
Manufacturer
 1. ComFort (1)
Materiaal
 1. Latex (1)
Maat
 1. (1)
Gepoederd of ongepoederd
 1. Ongepoederd (1)

PBM

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

PBM producten kopen bij 4UStore

De veiligheid van jouw medewerkers vormt jouw grootste zorg. En het is heus niet alleen de Arbowetgeving dat dat weet te verklaren, toch? Wat jouw antwoord ook moge zijn, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) mogen nooit ontbreken. Ook wij bieden daarom een ruim assortiment disposable PBM producten aan. Het gaat hierbij om disposable PBM producten zoals schorten en handschoenen. Ook haarnetten en koksmutsen rekenen we tot de PBM producten, daar zij niet alleen een betere hygiëne garanderen maar ook voorkomen dat medewerkers met hun haar vast blijven steken.  

Veilig werken met geschikte PBM producten

Bij 4UStore dragen we veiligheid hoog in het vaandel. En daar kunnen onze medewerkers van meepraten. Maar we vertalen onze preventieve aanpak al even graag naar onze klanten toe. Dit doen we door een ruim aanbod aan PBM producten aan te bieden, onder te verdelen in verschillende categorieën. In de eerste plaats gaat het om PBM producten voor hand- en armbescherming. Denk hierbij aan handschoenen. Deze handschoenen komen zowel in gepoederde als ongepoederde versies waarover we het op de desbetreffende categoriepagina uitgebreid hebben. Vervolgens bieden we ook haarnetten en koksmutsen aan, net zoals schorten.

Neem een kijkje in onze webwinkel of maak gebruik van de zoekfunctionaliteit om ook andere PBM producten zoals oogbescherming, gehoorbescherming en EHBO-middelen aan te schaffen. Vind je de gewenste PBM producten niet meteen terug? Neem dan even contact op met onze klantendienst. Dat is net zo handig.

Waarom ook jij moet investeren in PBM

Naast het leveren van producten informeren wij ook graag. Volgens ons is dat immers één van de beste manieren om bewustwording te creëren. In onze blogs hebben we het bijvoorbeeld vaak over het belang van investeren in PBM. Maar we wijzen ook hier graag even op de Arbowet en het Arbobesluit dat jou verregaande verplichtingen oplegt. Zij verplichten jou immers om gratis PBM producten ter beschikking te stellen van jouw medewerkers, maar ook om hen voldoende voor te lichten en te instrueren met betrekking tot de verstrekte PBM producten. En als je dat niet doet? Dan mag je rekenen op een uitgebreide werkgeversaansprakelijkheid. En dat kan jou veel meer kosten dan louter de prijs van een doosje handschoenen. Neem dat maar van ons aan.