Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Verfrissingsdoekjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De verfrissingsdoekjes en vochtige servetten in ons assortiment zijn per stuk verpakt. Verfrissingsdoekjes staan overigens ook wel bekend als vingerdoekjes en bieden een hygiënische oplossing wanneer men een maaltijd met de handen heeft gegeten. Daar waar een gewone servet niet afdoende is biedt men de gast best een vochtige servet of verfrissingsdoekjes in de plaats. Wanneer gasten mosselen, zeevruchten als krab of kreeft, spareribs en gevogelte hebben gegeten is een verfrissingsdoekje absoluut geen overbodige luxe. Een stuk makkelijk dan moeten opstaan om de handen te wassen op het toilet. De doekje zijn voorzien van een heerlijke frisse citroengeur en laat uw gasten achter met fris gevoel. Ze ontvetten en de handen en verzorgen deze tegelijkertijd!

Verfrissingsdoekjes en vochtige servetten: een hygiënische en tijdbesparende oplossing

De vochtige servetten en verfrissingsdoekjes worden geleverd in een handige dispenserdoos, allen individueel verpakt. Overigens niet enkel geschikt voor gebruik in een restaurant. Men komt ze ook vaak tegen op cateringevenementen bij onder andere barbecues, zelfs op toilet. Bovendien zijn ze ook erg handig om te nemen in uw tas of rugzak. Een eigenlijk zit in een klein hoekjes. Zeker als u kinderen bij u heeft is het aan te raden vochtige doekjes mee te nemen.

Verfrissingsdoekjes kopen bij 4UStore

De verfrissingsdoekjes en vochtige servetten in ons assortiment zijn per stuk verpakt. Verfrissingsdoekjes staan overigens ook wel bekend als vingerdoekjes en bieden een hygiënische oplossing wanneer men een maaltijd met de handen heeft gegeten. Daar waar een gewone servet niet afdoende is biedt men de gast best een vochtige servet of verfrissingsdoekjes in de plaats. Wanneer gasten mosselen, zeevruchten als krab of kreeft, spareribs en gevogelte hebben gegeten is een verfrissingsdoekje absoluut geen overbodige luxe. Een stuk makkelijk dan moeten opstaan om de handen te wassen op het toilet. De doekje zijn voorzien van een heerlijke frisse citroengeur en laat uw gasten achter met een fris gevoel. Ze ontvetten de handen en verzorgen deze tegelijkertijd!

Verfrissingsdoekjes en vochtige servetten: een hygiënische en tijdbesparende oplossing

De vochtige servetten en verfrissingsdoekjes worden geleverd in een handige dispenserdoos, allen individueel verpakt. Overigens niet enkel geschikt voor gebruik in een restaurant. Men komt ze ook vaak tegen op cateringevenementen bij onder andere barbecues, zelfs op toilet. Bovendien zijn de verfrissingsdoekjes ook erg handig om te nemen in uw tas of rugzak. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als u kinderen bij u heeft, is het aan te raden vochtige doekjes mee te nemen. Zelfs op duurzame events kunnen verfrissingsdoekjes van de partij zijn. Daarom kozen we overigens speciaal voor een aantal verfrissingsdoekjes op basis van bamboe.

Verfrissingsdoekjes met een heerlijke citroengeur

Verfrissingsdoekjes moeten niet alleen hygiënisch reinigen en een fris gevoel bezorgen, bovendien horen de handen ook de geur van voedsel definitief van zich af te schudden. Makkelijker gezegd dan gedaan, want pakweg zeevruchten kennen een heel indringende geur. Daarom zijn de verfrissingsdoekjes voorzien van een dominante geur dat een en ander moet counteren. De aanwezigheid van een verkwikkende citroengeur hoort dan ook niemand te verbazen.