Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 65
  66
Manufacturer
 1. Tork (1)
Materiaal
 1. Papier (1)
Verpakking
 1. Snack (1)
Keurmerk
 1. FSC-keurmerk (1)
 2. EU ECO-label (1)
 3. EU Food Contact Certificat (1)

Papierwaren en dispensers

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

In deze categorie vindt u alle papierwaren en bijbehorende dispenser. Wij leveren alle soorten toiletpapier: traditioneel, coreless, bulkpack, jumbo en doprol toiletpapier. Verder natuurlijk alle varianten vouwhanddoekjes, handdoekrollen, poetspapier, waaronder mini- en midirollen, industriepapier en keukenrollen, Ook erg populair zijn verfrissingsdoekjes en vochtige servetten die in meer en meer restaurants worden aangeboden. 

Advies nodig wat betreft uw dispensers en papier?

wij leveren een groot assortiment dispensers voor toilet- en poetspapier en handdoekrollen. Voor elke soort leveren wij een passende dispenser. Overigens vervullen wij hier ook een adviserende functie in. Mocht u  niet weten welke papier te bestellen voor uw specifieke dispenser - er zijn ook zoveel verschillende soorten - neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met deskundig advies. 

Papierwaren en dispensers kopen bij 4UStore

In deze categorie vind je alle papierwaren en bijbehorende dispensers. Wij leveren alle soorten toiletpapier: traditioneel, coreless, bulkpack, jumbo en doprol toiletpapier. Verder natuurlijk alle varianten vouwhanddoekjes, handdoekrollen, poetspapier, waaronder mini- en midirollen, industriepapier en keukenrollen. Ook erg populair zijn onze hygiënische doekjes, ook wel eens citroendoekjes genoemd, en onze vochtige doekjes en servetten die in meer en meer restaurants worden aangeboden. 

Advies nodig wat betreft uw dispensers en papier?

Wij leveren een groot assortiment dispensers voor toilet- en poetspapier en voor handdoekrollen. Voor elke soort leveren wij een passende dispenser. Overigens vervullen wij hier ook een adviserende functie. Mocht je  niet weten welk papier te bestellen voor jouw specifieke dispenser - er zijn ook zoveel verschillende soorten - neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder met deskundig advies. Ook wat andere onderdelen van ons assortiment betreft, denk met name aan onze vochtige doekjes, citroendoekjes en hygiënische doekjes, adviseren wij jou graag.

Hygiënische doekjes, vochtige doekjes en citroendoekjes kopen bij 4UStore

Je zal vast al opgemerkt hebben dat wij een ruime focus hebben op hygiënische doekjes. Dat is niet onlogisch, want dergelijke hygiënische doekjes zijn onmisbaar in de horecasector. Ze helpen de handen vingervlug te reinigen. Bovendien doen deze hygiënische doekjes dat ook nog eens uiterst efficiënt en laten ze een frisse geur achter. Om die reden worden deze hygiënische doekjes ook wel eens citroendoekjes genoemd, verwijzende naar hun citrusgeur. Deze hygiënische doekjes worden steeds per stuk verpakt maar komen wel in extra grote hoeveelheden. Hierdoor geniet je ook bij onze hygiënische doekjes van een mooie staffelkorting. Tot slot zijn deze hygiënische doekjes ook als dispenserdoos verkrijgbaar. Dan kan je de hygiënische doekjes gewoon aan de kassa plaatsen. Ideaal voor zelfbedieningsrestaurants. Dergelijke hygiënische doekjes zijn zowel gevouwen als gerold verkrijgbaar.