Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Overig

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Krijtbord horeca kopen: dat doe je toch bij 4UStore?

Bij 4UStore kan je nu ook een krijtbord horeca kopen. Het gaat om een krijtbord bestaande uit leisteen en omgeven met een houten rand. Het krijtbord laat zich uiteraard door krijt beschrijven en je kan het voor uiteenlopende doeleinden gebruiken. Hieronder bespreken we de specificaties van het krijtbord horeca. Ook hebben we het over de verschillende toepassingen waarvoor je het krijtbord horeca kan gebruiken.

Waarvoor kan je het krijtbord horeca gebruiken?

Het krijtbord horeca staat altijd goed in jouw zaak. Zo kan je het krijtbord voor in de horeca gewoon aan de tafels ophangen en er eventuele reserveringen op noteren. Ook tafelnummers kan je op het krijtbord horeca schrijven. Dat maakt de bediening een stuk eenvoudiger. Echter kan je het krijtbord horeca ook commercieel gebruiken door er bijvoorbeeld het broodje van de dag of eventuele aanbiedingen op te noteren. Ideaal om de verkoop te stimuleren van bepaalde verse producten die omwille van de houdbaarheid snel moeten worden genuttigd.

Specificaties van het krijtbord voor in de horeca

Het krijtbord horeca heeft een aangenaam formaat van 17 x 21,5 centimeter. Hierdoor kan het multifunctioneel worden gebruikt, zoals hierboven reeds aangegeven. Het krijtbord horeca is voorzien van een houten omranding. Deze houten omranding is bovendien voorzien van een geboord gaatje en dit zowel aan de korte als aan de lange kant. Hierdoor kan je het krijtbord horeca net zo ophangen als je wilt. En boren is niet eens meer nodig! Het krijtbord horeca is niet per stuk verkrijgbaar. Op grote bestellingen is onze staffelkorting automatisch van toepassing.

Andere horeca accessoires nodig?

Ons aanbod aan horeca accessoires wordt vormgegeven op basis van de input van onze klanten. Niet alleen een krijtbord voor in de horeca nodig maar ben je ook op zoek naar andere horeca accessoires? Neem dan even contact op met onze klantendienst om samen de mogelijkheden te bespreken.