Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Blocnotes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Blocnotes kopen bij 4UStore

In de categorie blocnotes vind je onder andere drankennota’s terug. Naast de drankennota’s kan je bij ons ook een kassablok verkrijgen. Dit kassablok komt hierbij met zowel genummerde als ongenummerde vellen. Hieronder lichten we de verkrijgbare blocnotes verder toe en hebben we uiteraard uitgebreid aandacht voor jouw administratie.

Waarvoor gebruik je een kassablok?

Indien er geen digitaal systeem aanwezig is, kan je een kassablok gebruiken om bestellingen van klanten op te noteren. Je noteert vervolgens ook meteen de bijpassende bedragen in jouw kassablok. Nog even de rekenmachine bovenhalen en onderaan jouw kassablok noteer je vervolgens het totaalbedrag. Elke pagina van jouw kassablok beschikt hierbij over een carbonpapiertje. Hierdoor kan je de klant eenvoudig een bewijs bezorgen. Indien je ook nog even jouw gegevens noteert of ze met een stempel aanbrengt, kan een zakelijke klant een en ander zelfs gebruiken voor zijn administratie. Het grote voordeel van het gebruik van een kassablok is dat je geen duur computersysteem hoeft aan te schaffen. En uiteraard zorg je er meteen ook voor dat jouw administratie op orde is.

Waarvoor gebruik je de drankennota’s?

Een drankenblok vertoont veel gelijkenissen met het kassablok. Net zoals bij een kassablok gebruik je het om bestellingen te noteren. En net zoals bij een kassablok werd het speciaal voor de horecasector op de markt gebracht. Zo zijn de verschillende beschikbare drankjes standaard aangegeven en kan de serveerster even streepjes trekken om zo het bedrag te bepalen. Onderaan jouw drankenblok wordt vervolgens het te betalen bedrag aangegeven (incl. bediening en btw). Het voordeel is andermaal dat je niet hoeft te investeren in dure computersystemen of tablets om live bestellingen op te nemen. Hiernaast hoeven de klanten niet automatisch bij elke bestelling meteen te betalen, maar is het mogelijk om nadien gewoon even af te rekenen. Dat is net zo fijn voor de klant en het verkleint ook de werkdruk. En ook daar lijkt een drankenblok op een kassablok.