Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Overige

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Horeca accessoires kopen bij 4UStore

We merken dat een groot aandeel van ons klantenbestand zich in de horecasector bevinden. Dat is niet onlogisch, daar disposables daar automatisch een belangrijke rol spelen. Speciaal voor deze doelgroep hebben we dan ook een aantal horeca accessoires aan ons assortiment toegevoegd. Het gaat om horeca accessoires zoals speeltjes, blocnotes en leien bordjes. Hieronder lichten we een aantal van de door ons aangeboden horeca accessoires voor jou toe.

Speeltjes, wat moet ik ermee?
In ons assortiment horeca accessoires vind je ook een ruim aanbod aan grabbelton speeltjes. De grabbelton speeltjes kunnen hierbij een tweeledig doel dienen. In de eerste plaats kan het aangeboden worden aan de kinderen van bezoekende klanten. Zo kan je in jouw bar een kinderspeelhoek inrichten. Deze horeca accessoires zijn ideaal voor wanneer het pijpenstelen regent en de glijbaan dus niet zo’n goed idee is. Echter kan je de grabbelton speeltjes ook gebruiken om als cadeau te geven. Denk aan een commerciële formule waarbij een afhaalkindermaaltijd wordt gekocht met daarin een verrassingspeeltje. Wedden dat je zo jouw omzet de hoogte in kunt stuwen?

Praktische en administratieve horeca accessoires

Hiernaast vind je bij ons ook praktische horeca accessoires. Het gaat om blocnotes voor de horeca, zoals bijvoorbeeld onze drankennota’s. Met zo’n drankenblok noteer je eenvoudig bestellingen en houd je de kostprijs bij, zo hoef je pas op het einde van het bezoek af te rekenen. Hiernaast zijn ook kassablokken bij ons verkrijgbaar.

Overige horeca accessoires

In de categorie overige horeca accessoires zijn tot slot nog een aantal andere horeca accessoires terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een leien bordje waarmee je met krijt notities kan maken. Zo kan je meteen aangeven wat de soep van de dag is of kan je een bepaalde promotie in de kijker plaatsen. Tot slot vind je in de categorie overige horeca accessoires ook andere zaken zoals hatelets.