• Gratis verzending
    Bij bestellingen boven € 150,00
  • Levering
    Betrouwbaar en snel 
  • Super service
    Wij staan voor u klaar
     

Over ons4UStore is nog een relatief jonge organisatie. Wij zijn gestart in 2013 met onze eerste webshop Handdoekentoiletpapier.nl. In de afgelopen jaren zijn Kantinewinkel.nl, Prullenbaktotaal.nl en Disposabletotaal hieraan toegevoegd. Onze webshops zijn innovatief, overzichtelijk, functioneel, voorzien van een aantrekkelijk vormgeving en vertegenwoordigen allen afzonderlijk een bepaalde productgroep.

Op Handdoekentoiletpapier.nl vindt u een zeer uitgebreid assortiment papierwaren - van toiletpapier tot midirollen, toiletartikelen als handzeep, dispensers en afvalbakken en meer. Kortom, alles wat u nodig heeft voor de inrichting, het gebruik en schoonmaak van uw toiletruimten. Met Prullenbaktotaal richten we ons voornamelijk op producten voor afvalverzameling en afvalscheiding. Dit aangevuld met facilitaire producten als afvalzakken en schoonmaakartikelen en producten voor de inrichting van onder andere kantooromgevingen. Denk hierbij aan kapstokken, kledingrekken, asbakken en zelfs sierplanten en –bloemen. Kantinewinkel richt zich voornamelijk op bedrijfs-, sportkantines en horecaondernemingen als lunchrooms, snackbars en cafetaria. Het productassortiment bestaat onder andere uit koffie, thee, automatensoepen, frisdranken, bier, snoepgoed en hartige versnaperingen. Verder vindt u op Kantinewinkel non food-producten als schoonmaakmiddelen, toilet- en poetspapier, kantoorartikelen en koffiemachines.

Vanuit IJzendijke bedienen wij de Nederlandse en Belgische markt. Een jong team van enthousiastelingen staat dagelijks klaar om onze klanten een uitzonderlijke service te bieden. En het blijkt dat dit gewaardeerd wordt.. Sinds 2013 hebben we namelijk een flinke groei doorgemaakt; dit willen we natuurlijk graag doortrekken naar de toekomst. Het plan is dan ook om jaarlijks minstens één nieuwe webshop te openen om ze nog beter te kunnen voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten.

De jongste toevoeging aan de 4UStore shops is Disposabletotaal.nl. Hier verkopen wij allerlei soorten disposables – disposables is een mooi woord voor producten die men eenmalig gebruikt - van budgetvriendelijke koffiebekers tot luxe kunststof borden voor een chique cateringevenement. Zowel bedrijven als particulieren zijn van harte welkom in onze webshop. Geeft u een barbecue of tuinfeest voor familie en vrienden en u heeft geen zin in de afwas, dan biedt Disposabletotaal.nl uitkomst. Maar ook voor grote cateringevenementen kunnen wij het bestek, servies, glazen, servetten en zelfs tafelkleden verzorgen. Verder bevat ons assortiment een groot aantal artikelen die men in professionele keukens dagelijks gebruikt: kilobakken, alles op het gebied van voedselveiligheid, kleding als koksmutsen, haarnetten, handschoenen en schorten en overalls. Ook onze verpakkingsmaterialen zijn erg populair. Perfect voor het gebruik in take away restaurants. Authentieke draagtassen van kraftpapier, koffiebekers, ijs- en milkshakbekers, sushitrays, wok to go maaltijdbakken en meer. Kortom een zeer uitgebreid assortiment waarmee wij proberen te beantwoorden aan de behoeften van onze doelgroepen.

Wij werken continu aan kwaliteitsverbetering op het gebied van service en levering. Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief met interessant kortingsacties, blogs en nieuwsberichten. Na iedere aankoop bij ons ontvangt u een mail met het verzoek een review achter te laten. In deze review beoordeelt u ons op de volgende onderdelen: prijs, kwaliteit, communicatie, snelheid, betrouwbaarheid, nazorg & garantie en kennis & vakmanschap. Als tegenprestatie voor de beoordeling ontvangt u van ons een kortingscode ter waarde van 5,00 euro. Deze kunt u bij een volgende bestelling in één van onze webshops inwisselen.
Wij gaan verder dan de gemiddelde webshop. Wij tonen een oprechte interesse in onze klanten en doen die stap extra. Dit gecombineerd met een persoonlijke aanpak, voordelige prijzen en een uitzonderlijke service maakt dat 4UStore in enkele jaren is kunnen uitgroeien tot het bedrijf dat het anno 2016 is. Wij staan altijd open voor suggesties ter verbetering van onze service en assortimentsaanbod. Ondanks het feit dat wij nog een relatief jonge webshop zijn, hebben wij de ambitie uit te groeien tot één van de toonaangevende internetwinkels in Nederland en België.

Graag wil ik u bedanken voor uw interesse en ik hoop u snel opnieuw te mogen verwelkomen in één van onze shops.

Met vriendelijke groeten,

Martin Mussche 

Navigatie