• Gratis verzending
    Bij bestellingen boven € 150,00
  • Levering
    Betrouwbaar en snel 
  • Super service
    Wij staan voor u klaar
     

Onze webshops

Kantinewinkel.nl

Kantinewinkel.nl is eind 2013 gestart als onderdeel van 4UStore en actief op het gebied van horeca- en kantinewaren. Het assortiment bestaat uit een brede selectie drank en etenswaren, koffie en thee, koffiemachines en accessoires, schoonmaakmiddelen, disposables en papierwaren. Eigenlijk alles wat men nodig heeft in de kantine of cafetaria. Neem snel een kijkje in de shop. 

Handdoekentoiletpapier.nl

Handdoekentoiletpapier.nl is de eerste webshop die door 4UStore werd gelanceerd. Hier vindt u onder andere papierwaren, handdoekrollen, zeep, dispensers, automaten en allerhande sanitair artikelen. Dit alles aan zeer scherpe prijzen. Bovendien bieden wij onze klanten de zogeheten ‘pasgarantie’. Dit houdt in dat u handdoekjes en toiletpapier kosteloos kunt omruilen, mochten deze niet in uw automaat of dispenser passen. Ook bieden wij de mogelijkheid proefmonsters aan te vragen voor een brede selectie van ons assortiment. 

Prullenbaktotaal.nl

Prullenbaktotaal.nl is onze jongste webwinkel, opgericht eind 2015. Hier vindt u alles wat te maken heeft met afvalverzameling en afvalverwerking: afvalbakken, pedaalemmers, containers en vuilniszakken, maar ook allerhande asbakken, brievenbussen, garderobes, kapstokken, schoonmaakmaterialen, sanitair-artikelen en transportwagens. Vindt u een bepaald product niet terug in het assortiment, neem dan snel contact met ons op.  

Navigatie