Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Categorie
 1. Rollen en vellen papier (17)
 2. Folie (36)
 3. Plastic zakken en spuitzakken (32)
Prijs
 1. 3
  221

Keuken disposables

Foto-tabel Lijst

25-36 of 85

Foto-tabel Lijst

25-36 of 85

Folie kopen bij 4UStore

Ben je op zoek naar folie? Weet dan dat geen enkele folie identiek is. Folie komt immers in diverse soorten en maten, waarbij ze stuk voor stuk hun een eigen toepassingsgebied kennen. Om de keuze voor jou een stuk eenvoudiger te maken, hebben wij het aanbod aan folie opgesplitst in diverse categorieën, gaande van magnetronfolie tot folie voor pakketwikkeling. Via onze handige navigatiemogelijkheid vind je in een handomdraai de gewenste folieproducten terug.

Folie kopen voor in de keukenomgeving

Ben je op zoek naar folie voor gebruik in de keuken? Dan zal je waarschijnlijk geen palletwikkelfolie nodig hebben, dat is eigenlijk de logica zelve. Aluminiumfolie is daarentegen een must. Aluminiumfolie is ideaal om voedsel in te pakken en af te schermen tegen lucht, vocht, licht en bacteriën. Omdat het zowel bestand is tegen warmte als koude, kan je deze folie ook gewoon in de oven gebruiken. Denk ook aan het gebruik ervan om lekkend vet op te vangen in warme omgevingen zoals, andermaal, de oven. Weet wel dat je aluminiumfolie nooit mag gebruiken in de magnetron. Om die reden beschikken wij over speciaal aangepaste magnetronfolie. Ook polyrollen voor het verpakken van eten en speciale fruitmandfolierollen, zijn bij 4UStore verkrijgbaar. De folie kan overigens worden gebruikt in combinatie met één van onze foliehouders.

Verpakkingsfolie kopen bij 4UStore

In een industriële omgeving zullen we niet verpakken met klassieke folie. Voor het wikkelen van ladingen gebruiken we bijvoorbeeld rekfolie. Rekfolie biedt een bescherming aan de lading en kan zowel machinaal als manueel worden aangebracht. Dat is net zo handig. Ben je op zoek naar folie voor het inpakken van volledige paletten? Dan maakt onze palletwikkelfolie het een stuk eenvoudiger. Het gaat om folie met extra stevige afmetingen en een extra groot formaat, zodat je in een handomdraai grote oppervlakten inpakt.

"

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 751 beoordelingen

gvv raptim

18 mrt. 2019