Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Rollen en vellen papier

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Rollen en vellen papier kopen bij 4UStore

De categorie rollen en vellen papier omvat verschillende producten zoals bak- en kookpapiervellen, bakplaatpapier, kaas- en visvelpapier, snackvellen en tussenleggers. De tussenleggers en snackvellen buiten beschouwing gelaten, komen ze hierbij steeds in een tweedeling: rollen en vellen. Zij hebben elk hun eigen voor- en nadelen die we graag even voor jou toelichten.

Waarom vellen papier kopen bij 4UStore?

De vellen papier kennen we voornamelijk van de tussenleggers. Dergelijke tussenleggers worden gebruikt om vleeswaren, kaas of vis van elkaar af te scheiden. Via de transparante tussenleggers worden etenswaren los verpakt en zullen ze niet onderling verkleven. Het helpt ook de voedingsproducten vers te houden. Daarom zijn de tussenleggers vooral geschikt voor slagerijen, kaaswinkels en viswinkels. Hun voordeel is dat ze reeds vooraf op maat zijn gesneden en dus weinig aanpassingen nodig hebben.

Het voordeel van dergelijke tussenleggers werd nu echter ook doorgetrokken naar andere domeinen. Denk bijvoorbeeld aan onze vellen bakpapier. Zij zijn meteen op maat van jouw oven of bakplaat gesneden. Hierdoor hoef je niet zelf aan het meten en wordt verspilling voorkomen. Dat is zowel goed voor jouw geldbuidel als voor het milieu.

Waarom rollen papier kopen bij 4UStore?

Hoewel de tussenleggers bewijzen dat vellen papier zeker hun voordeel hebben, lopen dergelijke tussenleggers toch tegen een aantal nadelen aan. Starheid is het voornaamste nadeel van zo’n tussenleggers. De tussenleggers hebben immers een vaste maateenheid en zijn dus niet zomaar multifunctioneel inzetbaar. Je kan natuurlijk wel verschillende tussenleggers gebruiken, maar dat is niet zo handig. Bovendien gaat zowel het milieuvoordeel als het economisch voordeel zo al snel verloren.

Voor sommige producten zoals bakpapier zijn rollen papier daarom een beter idee. Zo snijd je zelf net voldoende bakpapier af en heb je altijd een vel die bij jouw toepassingen aansluit. Het toont aan dat het geen of-of-verhaal hoeft te zijn. Zowel rollen als vellen papier heb je maar beter in jouw keuken beschikbaar. Zo pluk je gewoon alle voordelen!