Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 30
    31
Manufacturer
  1. Neutraal (1)

Zelfklevende folie

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Zelfklevende folie kopen bij 4UStore

In ons assortiment zelfklevende folie vind je zowel geperforeerde als niet-geperforeerde zelfklevende folie op rol. Zij laten zich eenvoudig gebruiken in combinatie met de apart bij ons verkrijgbare foliehouders. Hieronder lichten we het gebruik van zelfklevende folie en ons assortiment verder toe.

Waarvoor gebruik je zelfklevende folie?

Zelfklevende folie laat zich kenmerken door het gebruiksgemak en de goede afdichting, waardoor het een heel hygiënische oplossing is. Zelfklevende folie laat zich dan ook in de eerste plaats gebruiken voor het hygiënisch verpakken van voedingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan verse salades of voorbereide maaltijden. Het beperkt zich echter tot producten die snel worden genuttigd of in de koelkast worden geplaatst, omdat het geen bescherming biedt tegen de invloed van zonlicht. Hiernaast kan je de zelf klevende folie ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo kan je de zelf klevende folie op een keukenoppervlak aanbrengen om zo eenvoudig pizzadeeg te bereiden. Dat is niet alleen heel hygiënischer maar maakt ook het nareinigen van het keukenoppervlak eenvoudiger.

Zelfklevende folie verkrijgbaar in diverse afmetingen

Omdat we kiezen voor rollen zelfklevende folie kies je zelf de lengte van jouw zelfklevende folie. De breedte is echter afhankelijk van de gekozen rol. Daarom kiezen wij voor uiteenlopende breedtematen. De smalste rol heeft hierbij een breedte van 30 centimeter, terwijl de breedste rol voor het dubbele daarvan kiest (60 cm). Over de lengte hoef je je overigens geen zorgen te maken, want de rollen staan moeiteloos afmetingen tot 500 meter toe.

Zelfklevende folie met of zonder dispenserdoos

Bij ons kan je kiezen voor zelfklevende folie met een dispenserdoos en dit van het merk Depa. Dit maakt het afscheuren veel eenvoudiger. Dergelijke dispenserdozen zijn geschikt voor keukenomgevingen waar men slechts sporadisch zelfklevende folie nodig heeft. In het andere geval kies je beter voor een rol zelf klevende folie. Zo’n rol zelfklevende folie gebruik je dan in combinatie met één van onze foliehouders die je eenvoudig kan monteren. Wij hebben onder andere houders beschikbaar voor zelf klevende folie met een breedte van 30 en 45 cm. Op aanvraag en conform de beschikbaarheid kunnen wij eventueel ook andere houders leveren.