Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
  1. 41
    80
Manufacturer
  1. Neutraal (3)

Rekfolie

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Rekfolie kopen bij 4UStore

Rekfolie wordt voornamelijk gebruikt om een veilig transport te garanderen. Zo omwikkel je de te transporteren of de te verzenden dozen met rekfolie. Hierdoor kan de vracht tijdens het transport niet verschuiven en voorkom je beschadiging van jouw goederen. Bovendien voegt rekfolie nog een aantal andere voordelen toe want het beschermt het verpakte product ook tegen stof, vocht en vuil. Daarom is het ook geschikt voor gebruik in combinatie met voedingsmiddelen.

Rekfolie voor diverse toepassingen

Rekfolie is eigenlijk een verzamelnaam. Dat is meteen ook de reden waarom talloze synoniemen zoals palletfolie en stretchfolie het zo graag vergezellen. Ook bij ons is dat merkbaar, want wij kiezen voor een wel heel uitgebreid aanbod aan rek folie. Hierbij focussen we voornamelijk op transparante rek folie, daar dit type rek folie binnen diverse sectoren inzetbaar is. Tijdens het keuzeproces houd je echter ook hier rekening met het gewenste gebruik door bijvoorbeeld afwijkende breedtes of diktes te verkiezen. Heb je de rek folie voor specifieke toepassingen nodig en twijfel je over de geschiktheid? Dan helpt onze klantendienst jou graag verder. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Welke dikte moet mijn rekfolie hebben?

Het bepalen van de benodigde dikte van jouw rekfolie is niet eenvoudig. Veel is immers afhankelijk van de kenmerken van goederen. Bij lage gewichten mag de dikte van de rekfolie een stuk beperkter zijn. Dan is de rekfolie ook goedkoper. Bij zware ladingen is het omgekeerde dan weer waar. Vergeet echter niet om ook rekening te houden met de vorm van de lading. Indien de lading scherpe hoeken bevat, kies je maar beter voor een dikkere rekfolie.

In deze categorie vind je voornamelijk rek folie voor lichte ladingen, daar we ons voornamelijk focussen op cateringdoeleinden. Het gaat om rekfolie met een dikte tot 8 micron. Voor zwaardere rekfolie neem je daarom maar beter een kijkje in de categorie pakketwikkelfolie. Zij werden immers speciaal op de markt gebracht voor gebruik in magazijnen.