Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Palletwikkelfolie

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Pakketwikkelfolie dient voor het afdekken van materialen, dozen en producten ter bescherming. Bijvoorbeeld wanneer deze buiten worden gesteld. Ook is het handig voor het verpakken van rolcontainers. Dit wordt dan ook veel gebruikt door groothandels en bezorgservices. Gebruik pakketwikkelfolie om producten samen te binden en ervoor te zorgen dat ze netjes op hun plaats blijven tijdens het vervoer. 

Afdekfolie: beschermt uw voorraad tegen weer en wind

Ook afdekfolie is geschikt voor het beschermen van materialen en dozen die buiten staan. De reden hiervan kan zijn dat u geen plaats meer heeft in uw magazijn. Het is dan natuurlijk belangrijk dat u voorraad goed beschermd is tegen weer en wind. De voorraad is een serieuze investering. Pak de dozen en materialen goed in met afdekfolie, zodat deze niet nat kunnen worden. Overigens is het wel aan te raden alle te plaatsen onder een afdak. ​
 

Afdekfolie & palletwikkelfolie kopen bij 4UStore

Palletwikkelfolie gebruik je uiteraard ter afdekking en bescherming van dozen en producten. Het is bijvoorbeeld ideaal voor het beschermen van een zending maar ook voor de bewaring van eigen producten. In de praktijk wordt palletwikkelfolie veel gebruikt door bezorgdiensten, groothandels en in de industrie.

Kenmerken van goede palletwikkelfolie

Bij 4UStore vind je enkel palletwikkelfolie van hoogwaardige kwaliteit. Maar hoe kan je zo’n goede palletwikkelfolie dan herkennen? In de eerste plaats moet je kijken naar de doorsteekweerstand van de wikkelfolie. De palletwikkelfolie in deze webwinkel heeft steeds een hoge doorsteekweerstand en is bovendien scheurvast, waardoor het in uiteenlopende omstandigheden een optimale bescherming biedt. Dit doet het zowel tegen schuiven als steken.

Toch is er ook een ander kenmerk belangrijk: de beschermingsgraad ten opzichte van vocht en stof. Ook hier scoort de palletwikkelfolie van 4UStore uitmuntend. Tot slot moet een goede palletwikkelfolie verkleving voorkomen. De palletwikkelfolie mag immers alleen aan zichzelf verkleven en niet aan de producten of dozen. Bij 4UStore kiezen we daarom voor palletwikkelfolie met een klevende binnenzijde. Zo kunnen de getransporteerde producten geen beschadiging oplopen.

Afdekfolie kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je niet alleen palletwikkelfolie kopen maar ook afdekfolie of wikkelfolie. Afdekfolie is ideaal voor het afsluiten van voedingswaren en gerechten, waardoor ze minder snel bederven en uiteraard ook veel hygiënischer zijn. De afdekfolie biedt immers bescherming tegen vocht en andere vormen van contaminaties. In de praktijk wordt de afdekfolie dan ook gebruikt in voedingsverwerkingsbedrijven die het gebruiken voor het verpakken en transporteren van voedingsproducten. Toch kan het ook in horeca- en cateringkeukens gebruikt worden als verhoudfolie. Zelfs in snackbars zien we deze wikkelfolie steeds vaker terugkomen. Speciaal voor hen komt deze wikkelfolie dan ook in diverse uitvoeringen en afmetingen, al dan niet inclusief een handige dispenserdoor met een afscheurrand. Foliehouders zijn overigens ook apart verkrijgbaar.