Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Foliehouders

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een foliehouder kopen bij 4UStore

Het aanbrengen van zelfklevende folie is geen eenvoudige klus, zeker indien je een rol zonder dispenser gebruikt. Ook voor andere folies is dit het geval. Daarom kan je bij 4UStore nu ook een bijhorende foliehouder kopen. Je kan de rol vervolgens eenvoudig op de foliehouder monteren. Indien het ook voorzien is van een dispenserfunctionaliteit neem je bovendien al even eenvoudig de gewenste lengte af. Dit maakt het aanbrengen van folie niet alleen eenvoudiger en sneller, maar het voorkomt bovendien ook verspilling. En dat is zowel goed voor het milieu als voor jouw geldbuidel.

Foliehouder voor zelfklevende folie

In de eerste plaats kan je bij 4UStore een foliehouder voor zelfklevende folie kopen. Het gaat om een foliehouder voor de rollen zelfklevende folie zonder dispenserdoos, zoals je ze in deze webwinkel vinden kan. Let steeds goed op indien je een foliehouder of zelfklevende folie koopt. Over het algemeen is de foliehouder immers slechts voor één breedte geschikt, tenzij zou aangegeven staan dat de breedte verstelbaar is. Standaard vind je bij ons een folie houder voor zelfklevende folie met een breedte van 30 of 45 centimeter, hoewel dit natuurlijk afhankelijk is van de beschikbaarheid. Heb je echter een foliehouder nodig voor bredere rollen zelfklevende folie? Neem dan even contact op met onze klantendienst opdat wij de beschikbaarheid ervan voor jou na kunnen gaan.

Meer dan een foliehouder alleen

Als cateraar heb je natuurlijk niet alleen nood aan een foliehouder maar moet het ook voorzien zijn van een dispenserfunctionaliteit waarmee je eenvoudig folie af kan nemen. Daarom bieden wij ook diverse dispensersystemen aan.

Een voorbeeld van zo’n foliehouder en foliedispenser is de Wrapmaster 3000 foliehouder en -dispenser. Het gaat om een ergonomisch model voor kleinere doch drukke keukens die grote hoeveelheden folie verbruiken. Het model is hygiënisch ontworpen. Zo is het deksel afsluitbaar en wordt externe besmetting voorkomen. Bovendien is het ook duurzaam, want het zou in 35% minder verbruik resulteren. Echter is het enkel geschikt voor de Wrapmaster navulrollen.

Op zoek naar een andere foliehouder en -dispenser? Neem dan contact op met onze klantendienst. Wij gaan na of we het gewenste product voor jou kunnen leveren.