Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@disposable
    totaal.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Folie

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Folie kopen bij 4UStore

In deze categorie vind je de verschillende soorten folie uit ons assortiment: vershoudfolie, afdekfolie, buisfolie, fruitmandfolie, luchtkussenfolie, sluitfolie, krimpfolie, clappackfolie, schuimfolie, rekfolie en natuurlijk ook aluminiumfolie. Elk type folie heeft zijn eigen functie maar kent ook zowel voor- als nadelen. Daarom hebben we ze ook in aparte categorieën gegoten. Dit maakt de navigatie niet alleen veel eenvoudiger, bovendien kunnen we ook gerichte informatie verstrekken. En dat is voor ons heel belangrijk. Voor jou toch ook?

Folie en zijn kenmerken

Iedere folie heeft zo zijn unieke eigenschappen en toepassingen. Vershoudfolie gebruik je bijvoorbeeld om overgebleven etenswaren af te dekken en vers te houden. Het is bij ons verkrijgbaar in diverse diktes en breedtes. Je kan het zowel gebruiken in de professionele als in de thuiskeuken. Denk aan het afdekken van desserts, terrines en andere etenswaren die in de koeling bewaard dienen te worden. Maar uiteraard vind je bij 4UStore ook andere soorten folie zoals inpakfolie (zelfklevende folie, rekfolie en palletwikkelfolie), aluminiumfolie en speciale folie voor in de magnetron. Daarover lees je hieronder meer.

Magnetronfolie: wat is dat?

Magnetronfolie is volgens sommigen de vreemde eend in de bijt. Niet iedereen lijkt magnetronfolie dan ook te kennen. Uiteraard weten ze wel dat je aluminiumfolie niet zomaar in de magnetron mag stoppen. Of toch niet indien je een catastrofe wilt voorkomen. Magnetronfolie is dan ook speciale folie die je wél gewoon in de magnetron mag gebruiken. Je gebruikt magnetronfolie om bereide maaltijden die nog even moeten worden opgewarmd, in te pakken. Zo bescherm je de bereide maaltijd tegen diverse omgevingsfactoren. De folie hoef je tijdens het opwarmen niet te verwijderen, waardoor vocht niet verdampt en de smaak behouden blijft.

Merk je nog een ander type folie op en weet je niet waarvoor je deze folie kan gebruiken? Met ons ruim aanbod in het achterhoofd is dat niet eens zo onlogisch. Klik daarom even door naar de desbetreffende categoriepagina. Op elke pagina wordt immers uitgelegd waarvoor je de folie gebruiken kan. Twijfel je nog steeds? Dan helpt onze klantendienst jou graag verder.