Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Categorie
 1. Folie (6)
 2. Plastic zakken en spuitzakken (9)
Prijs
 1. 10
  189
Manufacturer
 1. Neutraal (15)

Keuken disposables

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Bakpapier, folie en andere keuken disposables kopen bij 4UStore

Ben je op zoek naar bakpapier, folie of spuitzakken? Dan ben je bij 4UStore aan het juiste adres. Wij erkennen immers dat de zoektocht naar bakpapier en andere keuken disposables niet eenvoudig is. Bakpapier en folie: ze komen nu eenmaal in verschillende maten en soorten en kennen stuk voor stuk hun eigen toepassingsgebied.

Wij trachten voor jou de keuze een stuk eenvoudiger te maken. We hebben ons aanbod dan ook in diverse categorieën opgesplitst. In de eerste plaats zijn er onze rollen en vellen papier. In deze categorie vind je onder andere bakpapier terug. Hiernaast is er de categorie folie waarin je onder andere aluminiumfolie en speciale folie voor in de magnetron vindt. Ook inpakfolie voor pakketomwikkeling vind je in deze categorie terug. Tot slot is er de categorie plastic zakken en spuitzakken, waar onder andere banketbakkers en chef-koks van houden.

Bakpapier en folie voor in de keukenomgeving

In een klassieke keukenomgeving heb je natuurlijk geen pakketwikkelfolie nodig. Bakpapier en aluminiumfolie zijn dan weer een must. Bakpapier gebruik je voor het bakken in de oven. Het bakpapier is dan ook geschikt om warme temperaturen te doorstaan. Je kan het bakpapier gebruiken om bijvoorbeeld ontbijtkoeken te bakken, maar ook een verse pizza laat zich graag door het bakpapier vergezellen. Aluminiumfolie heeft dan weer een ander toepassingsgebied dan bakpapier en zorgt ervoor dat je jouw bereidingen tegen vocht, licht, lucht en bacteriën kan beschermen. Omdat het zowel voor warme als koude temperaturen kan worden gebruikt, is het ook geschikt voor gebruik in de oven. Hier wordt het onder andere gebruikt om lekkend vet op te vangen. Voor de magnetron is het echter niet geschikt. Daarom hebben wij speciale magnetronfolie aan ons assortiment toegevoegd.

Verpakkingsfolie kopen bij 4UStore

In een industriële omgeving ben je natuurlijk niet op zoek naar aluminiumfolie en bakpapier. Toch hebben wij ook aan deze toepassingen gedacht. Je vindt bij ons bijvoorbeeld rekfolie voor het wikkelen van lading. Dit kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht. Voor het inpakken van volledige paletten kan je bij ons ook palletwikkelfolie met extra stevige eigenschappen en extra grote formaten verkrijgen. Zo pak je in een handomdraai grote oppervlakken in.