Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Actieve filters:

 1. Materiaal: Filter verwijderen Zetmeelblend
Categorie
 1. Afvalzakken (1)
Prijs
 1. 72
  73
Manufacturer
 1. Biodore® (1)
Type afvalzak
 1. Vuilniszak (1)
Materiaal
 1. Zetmeelblend (1)
Keurmerk
 1. Kiemplant (1)

Hygiëne

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Hygiëne producten kopen bij 4UStore

Een goede hygiëne is in elke onderneming belangrijk. In de keukenomgeving is het bijvoorbeeld de logica zelve. Toch hoort het ook op kantoor of in industriële omgevingen thuis. Stel je maar even voor dat een zieke medewerker via kruisbesmetting talloze andere medewerkers besmet. De kostprijs voor de onderneming loopt zo al snel op, terwijl zieke medewerkers natuurlijk toornen aan de efficiëntie.

Daarom zetten wij van 4UStore sterk in op hygiëne producten. Niet alleen onze hygiëne producten in deze webwinkel vallen hieronder, maar ook op onze andere webshops zoals Kantinewinkel.nl en Handdoekentoiletpapier.nl hebben wij een ruim aanbod aan hygiëne producten opgenomen. Zo bouwen wij mee aan een nettere werkomgeving. En dat lichten we graag voor jou toe.

Afvalverwerking als basis voor een goede hygiëne

Waarom afvalzakken in de categorie hygiëne producten terug te vinden zijn? Omdat een goede afvalverwerking cruciaal is voor de hygiëne binnen de onderneming. Het voorzien van voldoende afvalbakken met een geschikte capaciteit zorgt er immers voor dat afval niet rond blijft slingeren en dat bacteriën geen kans krijgen.

Waar we bij Prullenbaktotaal.nl inzetten op diverse afvalbakken die eventuele kruisbesmetting moeten helpen te voorkomen, zetten we hier eveneens in op afvalzakken die over voldoende capaciteit beschikken. Toch moeten we benadrukken dat te grote afvalzakken eveneens geen goed idee zijn. In zo’n geval blijft afval immers te lang in de onderneming aanwezig, terwijl het dagelijks weghalen van het afval toch de voorkeur hoort te krijgen.

Andere bij 4UStore verkrijgbare hygiëne producten

Doorheen onze webwinkels zetten we sterk in op hygiëneproducten. Bij Prullenbaktotaal.nl zijn deze hygiëne producten natuurlijk nog uitgebreider afgestemd op de afvalverwerking. Toch vind je er ook andere hygiëne producten terug. Denk maar aan hygiëne producten zoals grijptangen en afgeschermde voedselbakken, maar ook aan schoonmaakmaterialen en hygiëne producten voor sanitaire omgevingen.

Bij Kantinewinkel.nl vind je dan weer een ruime hoeveelheid schoonmaakmiddelen. Het gaat om hygiëne producten voor in de sanitaire omgeving, maar ook voor in de keuken. Zelfs desinfectiemiddel vind je bij Kantinewinkel.nl.

Tot slot zal je bij Handdoekentoiletpapier.nl dan weer hygiëne producten vinden voor in de toiletomgeving. Denk aan dispensers en hygiëne producten voor een goede handhygiëne.

Kortom: bij 4UStore vind je alle hygiëne producten die je nodig hebt. En via onze zoekfunctionaliteit heb je de gewenste hygiëne producten in een handomdraai gevonden!