Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@disposable
  totaal.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
Prijs
 1. 74
  75
Manufacturer
 1. Biodore® (1)
Type afvalzak
 1. Vuilniszak (1)
Materiaal
 1. Zetmeelblend (1)
Keurmerk
 1. Kiemplant (1)

Afvalzakken

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Afvalzakken kopen bij 4UStore

Een gedegen afvalverwerking staat steeds hoger op de agenda. Niet alleen politiek, maar ook commercieel. Hiervoor dien je natuurlijk wel over geschikte afvalzakken te beschikken. Bij 4UStore vind je dan ook afvalzakken met diverse afmetingen en volumes. Zo leveren we voor elke afvalbak een geschikte afvalzak, ongeacht of het nu gaat om een pedaalemmer of om een rolcontainer. Onze afvalzakken komen bovendien in verschillende kleuren om de afvalscheiding eenvoudiger mogelijk te maken. Overigens verkopen we bij 4UStore nu ook biologisch afbreekbare afvalzakken. Zij zijn ideaal om voedselresten naar de composthoop te begeleiden, maar kunnen ook multifunctioneel dienst doen.

Een ruim assortiment afvalzakken

Het assortiment afvalzakken gaat van start met de bekende Komo afvalzak zoals we ‘m ook thuis kunnen vinden. Echter gaat het aanbod al snel verder dan enkel dat. De kleinste afvalzakken zijn deze voor de pedaalemmer. Zij hebben een volume van 20 liter. Het is een ideale afvalzak voor gebruik in de sanitaire omgeving. In de keukenomgeving vergen we natuurlijk meer van onze afvalzak. Daarom zijn ook zijn grotere broertjes aanwezig. Afvalzakken met volumes tot ruim 130 liter zijn hierbij niet ongewoon. Deze afvalzakken zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren zoals (licht)blauw, geel en zwart. Dit maakt de afvalscheiding eenvoudiger en voorkomt ongelukkig foute deponeringen. Ook de afvalzakken van Biodore zijn tot slot bij ons bestelbaar.

Kijk ook even op Prullenbaktotaal.nl

Vind je op deze pagina niet meteen de afvalzakken die je zoekt? Kijk dan ook even naar het aanbod afvalzakken op Prullenbaktotaal.nl. Daar vind je immers niet alleen diverse soorten afvalbakken maar ook uiteenlopende soorten afvalzakken, denk maar aan hondenpoepzakjes, containerzakken en hygiënezakjes. Vind je ook daar niet wat je zoekt? Schakel dan een hulplijn in en contacteer even onze klantendienst. Wij kennen ons assortiment als geen ander en kunnen razendsnel een geschikte afvalzak voor jou aanwijzen. Eventueel gaan we gewoon ten rade bij onze leveranciers om jou alsnog de geschikte afvalzak te kunnen leveren. Want dat is de service die je van ons mag verwachten.